Terug naar alle motorroutes

Motorroutes Nederland

Alle Nederland routes

Ontdek de mooiste motorroutes in Nederland

Ben je op zoek naar adembenemende motorroutes in Nederland, weg van de drukke wegen? Zoek niet verder en download hier gemakkelijk routes voor je motornavigatie. Nederland biedt talloze mooie plekjes, die je kunt ontdekken via onze schitterende motorroutes door Nederland. Beleef bijzondere avonturen op jouw motor en geniet van het moois dat Nederland te bieden heeft.

Ontdek de veelzijdigheid van de Nederlandse natuur

Nederland staat bekend om verschillende soorten omgevingen: van de hoge duinen bij de zee, tot de dichte bossen op de Veluwe. Met onze motorroutes ontdek je deze mooie plekken zelf. Ben je op zoek naar een route met mooie uitzichten over de zee? Probeer dan eens de routes langs de kust in Noord-Holland. Ben je toch meer van het binnenland? Ga voor een rit dwars door de Achterhoek van Nederland.

Duik in de Nederlandse geschiedenis en cultuur

Nederland heeft niet alleen een fantastisch mooie natuur, maar heeft ook veel geschiedenis en cultuur. Onze motorroutes brengen je langs historische steden en dorpen, waar je de oer-Hollandse cultuur zelf ervaart. Van de bekende molens in Kinderdijk tot de oude stad Maastricht, elke route heeft iets bijzonders te bieden.

Geniet van de vrijheid op de motor

Het ontdekken van Nederland op de motor geeft je een gevoel van vrijheid. De wind in je haren, de geluiden van de natuur en de mogelijkheid om op mooie plekjes te stoppen, maken motorrijden in Nederland verrassend en bijzonder. Onze routes zijn gemaakt om jou de beste ervaring te geven, of je nu een ervaren motorrijder bent of net begint. Al onze routes zijn gratis te downloaden in KMZ of GPX formaat zodat jij Nederland op je eigen tempo kunt ontdekken!

Ontdek Nederland op een nieuwe manier, bezoek mooie plekjes en geniet van alles wat ons land te bieden heeft. MotoPlus helpt jou om Nederland op de motor te ontdekken. Ben je klaar voor jouw volgende avontuur?