Over MotoPlus

MotoPlus verschijnt elke veertien dagen en maakt deel uit van een internationaal motorbladen-netwerk, waarin elf vooraanstaande Europese motorbladen samenwerken. Daardoor kan MotoPlus altijd superactueel motornieuws en zeer diepgaande (en onafhankelijke) testen van motorfietsen, maar ook van motorkleding, helmen en accessoires, bieden. In elk nummer kun je in principe minimaal één grote vergelijkingstest, een toptest, diverse rij-impressies van nieuwe modellen en een producttest verwachten.

Naast veel testen biedt MotoPlus ook veel praktische informatie voor motorrijders, met onder meer sleuteltips, technische artikelen, leuke toeren in binnen- en buitenland (met komplete routebeschrijvingen) en veel informatie over populaire occasions. Tot slot wordt ook de sport niet vergeten, waarbij met name de MotoGP en het WK Superbike op de voet gevolgd wordt.

Dankzij nauwe samenwerking met Motorrad kan MotoPlus altijd superactueel motornieuws en diepgaande (vergelijkings-)testen van zowel motorfietsen als -kleding en -accessoires bieden. Die testen zijn ook absoluut onafhankelijk. Motorrad gaat zelfs zo ver dat men een bepaalde machine gewoon bij een dealer koopt, indien een fabrikant of importeur deze bijvoorbeeld niet beschikbaar wil stellen voor een zware duurtest of confronterende vergelijkingstest. Voor vrijwel alle motorfabrikanten zijn de zware Motorrad-testen met hun unieke puntensysteem ook maatgevend: dit Duitse blad wordt gezien als één van de zeer weinige serieuze aanspreekpartners in het medialandschap.

Dankzij die nauwe samenwerking met de Duitse gigant is MotoPlus het toonaangevende Nederlands motorblad geworden. Het ervaren redactieteam zorgt voor de juist redactionele balans met o.a. eigen rij-impressies, introducties, testen, interviews, wegraceverslagen, nieuws, evenementenkalender en toertochten met complete routebeschrijving.

Daarnaast heb je als MotoPlus abonnee gratis toegang tot ons gehele digitale archief. Je kunt met je computer/smartphone of tablet alle uitgaven vanaf 2006 digitaal inzien. En dat zijn er nu al meer dan 300!

Neem contact op

Heb je een vraag, of wil je contact opnemen met de redactie? Klik hier.

Voor vragen over uw MotoPlus abonnement, adreswijzigingen, bezorgklachten en opzeggingen bel: 0251 25 79 32

De redactie

MotoPlus wordt gemaakt door échte motorrijders, die houden van de motor, het motorrijden en de motorsport. Hoewel MotoPlus het jongste Nederlandstalig motorblad is, is de redactie uiterst ervaren: de redactieleden werken gezamenlijk al ruim 40 jaar in de motorbladenwereld!
Die ervaren mensen bieden de Nederlandse motorliefhebbers via MotoPlus elke twee weken het allersnelste motornieuws, de leukste interviews, de allerbeste testen en veel praktische informatie in de vorm van toertips en technische artikelen.

 

Jeroen Hidding

Jeroen Hidding
Hoofdredacteur Jeroen Hidding kreeg het motorrijden ook met de paplepel ingegoten. Hij beheert het testpark en zit letterlijk en figuurlijk bovenop het motornieuws, aangezien hij op vrijwel alle nieuwsbeurzen en presentaties aanwezig is.

E: jeroen@motoplus.nl

 

 

 

 

 

Eric Bulsink

Eric Bulsink
Adjunct-hoofdredacteur van MotoPlus is Eric Bulsink. Naast de dagelijkse leiding van het blad is hij ook zelf nog regelmatig met een testmotor onderweg, sleutelt hij aan motoren of bezoekt hij motorcrossen en enduro’s, waar zijn beide zoons aan de start staan. En mocht er nog tijd over zijn dan mag hij graag met zijn eigen offroad-motor door de modder baggeren.

E: eric@motoplus.nl

 

 

 

 

 

Twan Hulshof

Twan Hulshof
Als allround redacteur manifesteert Twan Hulshof zich op vele fronten, naast het nodige testwerk is hij eveneens nadrukkelijk bezig met alles op het gebied motorkleding en helmen en heeft hij onder meer een aantal vaste rubrieken, waaronder Agenda en Newsflash, onder zijn hoede.

E: twan@motoplus.nl

 

 

 

Sebastiaan Horsman

Sebastiaan Horsman
Als uitgever organiseert Sebastiaan Horsman het hele proces waarin de uitgaven tot stand komen. Ook hij mag in het weekend graag een (snelle) Italiaanse motor de sporen geven.

E: sebastiaan@motoplus.nl

 

 

 

 

 

Michael Gehrke

Michael Gehrke
Michael Gehrke. De namen van de redacteuren en fotografen staan altijd bij de artikelen vermeld, maar in feite bepaalt Michael Gehrke als vormgever hoe MotoPlus er uit ziet. Michael is met zijn MacBook onze tovenaar met Indesign en Photoshop, die elk artikel laat spetteren met mooie foto’s en een pakkende opmaak.
E: michael@motoplus.nl

 

 

 

Niels op den Kamp

Niels Op den Kamp
Als accountmanager bezit Niels sterke commerciële vaardigheden, geruime kennis en ervaring op het gebied van retail management, marketing en communicatie. Bedreven in herpositionering van bedrijven en het laden van merken, sterk in het maken van concurrentieanalyses, bekend met de commerciële processen binnen diverse branches. Niels schenkt graag helder water.
E: niels@motoplus.nl

 

 

Ruud Holterman

Ruud Holterman
Ruud Holterman Door de wol geverfd, dat kunnen we gerust zeggen van salesmanager Ruud Holterman. Hij heeft in het verleden bij diverse grote motorzaken gewerkt en adviseert nu vanuit MotoPlus motordealers, bedenkt reclamecampagnes en verkoopacties en verzorgt de advertentieverkoop in MotoPlus, Noppennieuws en de Dakar Gids.
E: ruud@motoplus.nl

 

 

 

Ad van de Wiel

Ad van de Wiel
Ad is een ervaren motorredacteur en gepassioneerd motorrijder die als negentienjarige van zijn eerste soldij motorrijlessen nam. Sindsdien rijdt hij het hele jaar door. Woonwerk-verkeer is hem
bijna net zo lief als vakantie- en plezierritten. Als het maar op de motor is, een auto kwam er nooit in.
E: ad@motoplus.nl

 

 

 

 

Lars Pols

 

Lars Pols

Lars is de marketeer van van MotoPlus. Hij is onze spin in het web en onder meer verantwoordelijk voor de (online) marketingcampagnes, activaties, projectmanagement, evenementen en promoties rondom MotoPlus magazine.

E: lars@motoplus.nl

 

 

 

 

Cris Leuvelink

 

Cris Leuvelink

Cris is de jongste telg op de redactie. De liefde voor motoren kreeg hij al van jongs af aan van zijn vader mee. Hij is sinds zijn achttiende in het bezit van zijn A1-rijbewijs en werkt – naast zijn studie hbo Journalistiek – parttime aan (korte) artikelen in het blad en de website.

 

 

 

 

Heeft u redactionele vragen dan kunt u mailen naar: redactie@motoplus.nl