Magazine

MotoPlus verschijnt elke veertien dagen en maakt deel uit van een internationaal motorbladen-netwerk, waarin elf vooraanstaande Europese motorbladen samenwerken. Daardoor kan MotoPlus altijd superactueel motornieuws en zeer diepgaande (en onafhankelijke) testen van motorfietsen, maar ook van motorkleding, helmen en accessoires, bieden. In elk nummer kun je in principe minimaal één grote vergelijkingstest, een toptest, diverse rij-impressies van nieuwe modellen en een producttest verwachten.

Naast veel testen biedt MotoPlus ook veel praktische informatie voor motorrijders, met onder meer sleuteltips, technische artikelen, leuke toeren in binnen- en buitenland (met komplete routebeschrijvingen) en veel informatie over populaire occasions. Tot slot wordt ook de sport niet vergeten, waarbij met name de MotoGP en het WK Superbike op de voet gevolgd wordt.

Dankzij nauwe samenwerking met Motorrad kan MotoPlus altijd superactueel motornieuws en diepgaande (vergelijkings-)testen van zowel motorfietsen als -kleding en -accessoires bieden. Die testen zijn ook absoluut onafhankelijk. Motorrad gaat zelfs zo ver dat men een bepaalde machine gewoon bij een dealer koopt, indien een fabrikant of importeur deze bijvoorbeeld niet beschikbaar wil stellen voor een zware duurtest of confronterende vergelijkingstest. Voor vrijwel alle motorfabrikanten zijn de zware Motorrad-testen met hun unieke puntensysteem ook maatgevend: dit Duitse blad wordt gezien als één van de zeer weinige serieuze aanspreekpartners in het medialandschap.

Dankzij die nauwe samenwerking met de Duitse gigant is MotoPlus het toonaangevende Nederlands motorblad geworden. Het ervaren redactieteam zorgt voor de juist redactionele balans met o.a. eigen rij-impressies, introducties, testen, interviews, wegraceverslagen, nieuws, evenementenkalender en toertochten met complete routebeschrijving.

Daarnaast heb je als MotoPlus abonnee gratis toegang tot ons gehele digitale archief. Je kunt met je computer/smartphone of tablet alle uitgaven vanaf 2006 digitaal inzien. En dat zijn er nu al meer dan 200!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.