Terug naar motorroutes Nederland

Motorroutes Noord-Holland

Alle Noord-Holland routes

Ontdek de mooiste motorroutes in Noord-Holland

Een prachtig uitzicht over de uitgestrekte polderlandschappen, de rustgevende duingrassen, de Noordzee, en de unieke charme van historische vissersdorpjes – dat is wat Noord-Holland te bieden heeft. Voor een motorrijder is dit de ultieme bestemming, waarbij elke motorrit een nieuw avontuur met zich meebrengt. Onze gratis motorroutes in Noord-Holland bieden je de kans om deze prachtige provincie op je eigen tempo te ontdekken. Op onze website vind je meer dan 200 gratis te downloaden motorroutes, niet alleen in Noord-Holland, maar door heel de wereld.

Waarom Noord-Holland?

Er zijn verschillende redenen waarom Noord-Holland als topbestemming wordt beschouwd door motorrijders. Met zijn ruimtelijke vlaktes en mooie kustlijn biedt Noord-Holland je de gelegenheid om volledig te genieten van de natuur. Ontdek de Noordzee, de uitgestrekte duinen, de bollenvelden en het IJsselmeer. Of bezoek mooie locaties zoals Alkmaar, Amsterdam en Purmerend, elk met hun eigen kenmerken en bezienswaardigheden.

Van polderlandschap tot afsluitdijk

Noord-Holland is rijk aan polderlandschappen en heeft opvallende waterwegen, die een contrast vormen met de duinen en de kustlijn. Je kunt een motorrit maken door de Beemsterpolder, onderdeel van UNESCO Werelderfgoedlijst, om een goed voorbeeld van een droogmakerij in Nederland te zien. In het noorden vind je de Afsluitdijk, een prachtig staaltje van Nederlandse waterbouwkundige techniek. Over deze dijk van 32 kilometer rijd je tussen de Waddenzee en het IJsselmeer met een fantastisch uitzicht.

Noord-Holland: een paradijs voor motorrijders

Wat onze Noord-Hollandse motorroutes zo speciaal maakt, is de aandacht voor detail bij het plannen van elke motorroute. Of je nu kiest voor een motorroute rondom het IJsselmeer of een motorroute langs de Amsterdamse grachten, je krijgt altijd een zorgvuldige mix van natuur, cultuur en avontuur. Met motorroutes in Noord-Holland voor zowel beginnende als ervaren motorrijders, zorgt Noord-Holland ervoor dat iedereen een stukje van deze prachtige provincie kan ontdekken.

Met MotoPlus krijg je toegang tot de wonderen van Noord-Holland en nog veel meer andere locaties. Dus waar wacht je nog op? Download een motorroute naar keuze, zet je helm op, spring op je motor en ervaar het plezier van rijden in een van de mooiste provincies van Nederland.