Toeren

Rondje IJsselmeer

Dit ‘echte’ Rondje IJsselmeer’ van Wim Aalten is uitgekozen tot toerroute van de maand April en staat ook afgedrukt in MotoPlus 8. De 393 km lange rit is al jaren een tophit en volgt zo veel mogelijk de contouren van het oude IJsselmeer, over lekkere stuurweggetjes, slingerende dijken en door prachtige oude havenplaatsjes. Met het insturen van zijn favoriete route heeft Wim een jaar lang gratis Tyre-Pro gewonnen. Deze route is hieronder te downloaden op een kaart als .jpg-bestand om uit te printen, maar natuurlijk ook als digitaal bestand voor in je Tom Tom (.itn) of Garmin (.gdb) of als universeel .gpx-bestand. Mocht de route te groot zijn om in één keer in je navigatie te laden, dan kun je hem zelf eenvoudig opdelen, door eerst het gratis programma TYRE te downloaden via www.tyretotravel.nl en daarin de route in te openen en vervolgens in twee of meerdere delen weg te schrijven.

Zelf ook een mooie route gereden of uitgezet, en wil je die delen met anderen? Mail hem naar toer@motoplus.nl en laat iedereen meegenieten. Wij kiezen samen met TyreToTravel iedere maand een nieuwe ‘Route van de Maand’. Wordt jouw route uitgekozen? Dan wordt je winnaar van een jaar lang gratis Tyre-Pro (en als je die al hebt, krijg je hem cadeau voor het volgend jaar). De winnaars worden bekend gemaakt in MotoPlus en via de newsblog op de website van TyreToTravel (www.tyretotravel.com).

Download routes

Toer overzicht

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.