Toeren

Op pad met – Jan Ernes

In de serie ‘Op pad met’ gaat MotoPlus-hoofdredacteur Eric Bulsink op pad met een lezer, die hem de mooiste plekjes van zijn of haar woonomgeving laat zien. Op de motor uiteraard. Jan Ernes  woont op een plaats waar het hart van de gemiddelde motorrijder harder van gaat kloppen: Zuid-Limburg. Dus toen er een uitnodiging in de mailbox kwam om de ‘Holle Wegen Route’ te gaan rijden, hoefde Eric Bulsink niet lang na te denken…

“In het zuiden van Limburg heb ik mijn ‘Holle Wegen Route’ uitgezet. Zoals de naam al zegt is het een verzameling van kleine holle wegen door het Zuid-Limburgse landschap, waarbij we ook even de grens met België passeren. Het lijkt me leuk deze route met jou te gaan rijden.” Dat gevoel bleek wederzijds en dus werd er op een snikhete zomerdag koers gezet naar het land van de zachte g, waar Jan en Eric niet alleen het Limburgse land ontdekken, maar ook een stuk België meepakken. Benieuwd naar de route? Hieronder kun je ‘m downloaden!

 

Download routes

Toer overzicht

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.