Modelnieuws 2019

Suzuki geeft iets meer prijs over nieuwe Katana

Als we Suzuki mogen geloven, dan worden er tijdens de persdag van de INTERMOT op 2 oktober een compleet nieuwe categorie én motorfiets onthuld. Een ding lijkt daarbij zeker: de Suzuki Katana maakt zijn terugkeer.

Het Japanse motormerk is al een aantal weken aan het hinten naar de terugkeer van haar legendarische machine. Zo zijn er op Youtube reeds drie verschillende teaservideo’s verschenen. Waar de eerste video nog wat mysterieus was, is het ondertussen meer dan duidelijk dat Suzuki de aanloop naar haar nieuwe motorfiets zo dun mogelijk wil uitsmeren. Desondanks zit er in de derde video een opvallend shot.

Rond het 7 seconden punt wordt namelijk voor het eerst de tank van de nieuwe motorfiets getoond. Wat daarbij meteen opvalt is dat deze nieuw zilvergrijze verschijning met daarop in het rood de letters Suzuki, heel erg lijkt op de Suzuki Katana 3.0 Concept die Rodolfo Frascoli ontwierp voor het Italiaanse Motociclismo. We zijn benieuwd!

 

 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.