Nieuws

Voordelig met DFDS naar het Verenigd Koninkrijk

Wil jij graag met de motor door het geweldige Engelse en Schotse landschap toeren? Als lezer van MotoPlus kun jij profiteren van aantrekkelijk geprijsde overtochten van IJmuiden naar Newcastle of van Duinkerken/Calais naar Dover.

Zuid-Engeland is een uitstekende bestemming om met de motor naartoe te gaan. Ontdek de vele routes over kronkelende weggetjes langs gastvrije badplaatsen als Folkestone en historische steden als Canterbury. Maar ook Schotland is fantastisch! Via smalle kronkelweggetjes rijd je door adembenemende landschappen. Wist je dat Schotland maar een uurtje rijden is vanaf Newcastle?

DFDS 05Enkele hoogtepunten van Schotland zijn het historische Perthshire, bekend om Scone Palace, Stirling Castle en de Glen Coe vallei. Het pittoreske dorpje Glencoe is gelegen tussen de oevers van Loch Leven. Het is de ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de regio van Lochaber. Glen Coe is een van de mooiste streken in Schotland. Misschien heb je deze omgeving weleens gespot in films als ‘Skyfall’ van James Bond en verschillende Harry Potter- films. Een andere stop is Argyll, hier kun je heerlijke verse vis eten zoals oesters of gerookte zalm. Of maak een dagtocht naar Mull en de eilanden die beroemd zijn om hun whiskydistilleerderijen en de uitzonderlijke natuur. Met je eigen motor geniet je in alle vrijheid en kun je alle kanten op!

DFDS 01

Als MotoPlus-lezer krijg je nu 15% korting op een overtocht van IJmuiden naar Newcastle. Je boekt al een overtocht inclusief motor vanaf € 79,- p.p. op basis van twee personen in een binnenhut. Zo’n binnenhut is voorzien van douche en toilet, terwijl de motor veilig in het ruim staat. Wil je wat extra luxe, dan kun je tegen een kleine meerprijs kiezen voor een luxere hut met zeezicht. Tijdens de overtocht hoef je je niet te vervelen, want aan boord zijn verschillende restaurants, een nachtclub en diverse bars met live muziek, een casino, een bioscoop en de SeaShop met geweldige Duty Free-aanbiedingen. Eigenlijk begint je vakantie zodra de ferry vertrekt, waarna je de volgende ochtend goed uitgerust aan je Britse of Schotse avontuur kunt beginnen.


DFDS-VOORDEEL OP EEN RIJ

OVERTOCHT IJMUIDEN – NEWCASTLE: 15%
april/mei/september 2024: vanaf € 139,- p.p.
juni/juli/augustus 2024: vanaf € 219,- p.p.
oktober/november/december 2024: vanaf € 79,- p.p.
o.b.v. een enkele reis met 2 personen in een tweepersoons binnenhut met stapelbed en 1 motor mee aan boord

OVERTOCHT DUINKERKEN/CALAIS – DOVER: 10% KORTING
april t/m september 2024: vanaf € 45,-
o.b.v. een enkele reis met 1 motor en 2 personen

Info en boeken: www.dfds.nl/motoplus

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Bandentest 2024: 6 toerbanden!

Bandentest 2024: 6 toerbanden!

17 mei, 2024

Goede banden zijn natuurlijk van groot belang. Ze vormen het contact tussen motor en wegdek en ze maken het ...

Overig nieuws