Nieuws

Lezersreis Spanje: ga met ons mee naar Alicante!

Ontdek het prachtige Alicante deze winter op je eigen motor! Van 10 tot en met 16 november nemen we je mee op een onvergetelijke reis naar Alicante. Meestal staat je motor rond deze tijd stil in de garage, maar nu is het tijd om hem weer tot leven te brengen. Geniet van temperaturen rond de 20 graden in november. Schrijf je nu in!

Alicante, een vliegbestemming voor een strandvakantie? Meestal wel, maar in november 2024 even niet. Dan kun je met ons het achterland van deze Zuid-Spaanse stad ontdekken, en we kunnen wel plechtig beloven dat dat net zo opwindend is als de hagelwitte stranden. Hier wacht namelijk een waar bochtenparadijs op je, voorzien van biljartlakenstrak asfalt. En het mooie is dat je de wegen hier bijna voor jezelf hebt!

Onder een in november aangenaam schijnend Spaans zonnetje stuur je door een prachtig op en neer golvend heuvellandschap tot een hoogte van zo’n 1.100 meter, ontdek je pittoreske Spaanse dorpjes en steden en is het volop genieten geblazen van de lokale gastronomie. We schotelen je hier een aantal geweldige dagroutes voor en als je een dagje wilt uitblazen, is dat ook geen probleem, want je verblijft in een aangenaam hotel met zwembad. Zelf vlieg je vanaf Eindhoven naar Alicante, terwijl je motor met een speciaal motortransport naar Zuid-Spanje wordt gebracht en bij het hotel al op je staat te wachten. Een keer iets anders proeven? Dat kan ook, want we hebben tijdens deze week de beschikking over een tiental Harley-Davidson Pan America’s. Deze zijn tegen een bescheiden bijbetaling te reserveren (zie ook onder). Wij hebben er zin in! Zien we je jou in november ook in Zuid-Spanje?


Deze reis is inclusief:

• 6 hotelovernachtingen
• 6x ontbijt
• 6x diner
• Motortransport van Nederland naar Spanje en
weer terug
• Alle dagroutes op GPS
• Nederlandse reisbegeleiding
• Horizon Motor Reizen Routegids
• Zwembad bij het hotel
• Hotel direct aan het strand

Wat is niet inbegrepen
Vlucht Eindhoven – Alicante v.v.
Kosten indicatie € 150,- retour vlucht


Geen lid van MotoPlus?

Heb je nog geen abonnement op MotoPlus dan betaal je €1.849,-. Na het boeken van deze reis ontvang je dan een jaarabonnement op MotoPlus. Ongeveer een week voor vertrek naar Spanje, lever je jouw motor in bij MotoPlus in Varsseveld, Horizon motorreizen in Deurne of bij Premium Motors in Apeldoorn. De motoren worden vervoerd naar Spanje, samen met de gevulde koffers op de motor. De prijs voor deze reis is exclusief vliegtickets. Wij hanteren de actuele vluchtprijs op het moment en nemen hierover zo snel mogelijk contact met je op. Deze prijs wordt telefonisch besproken en komt bovenop de totaalprijs van deze reis.


Vluchten

Eindhoven – Alicante
Transavia | 10 november 2024 | 07:00-09:30
   

Alicante – Eindhoven
Transavia | 16 november 2024 | 10:50-13:30


Data en prijzen

Zondag 10 t/m zaterdag 16 november 2024
Vanaf:
Prijs op basis van 7 dagen € 1.749,-
Duopassagier € 1.349,-
Toeslag: 1-persoonskamer € 499,-

Meer informatie en aanmelden:
www.horizonmotorreizen.nl/groepsreizen/spanje/alicante

* Bovenstaande prijzen zijn per persoon


Harley-Davidson Pan America, de proefrit van je leven

“Heb je zelf geen motor, heeft een vriend van je er geen, of droom je er gewoon van om deze week op een Harley Davidson Pan America te rijden? Dan is dit jouw kans! Als MotoPlus abonnee betaal je slechts €200 extra (€ 1.949,-) en staat er de hele week een Pan America voor je klaar. De enige extra kosten zijn die voor het tanken. Wees er snel bij, want we hebben slechts 10 motoren beschikbaar!”


Programma

Dag 1: Heenvlucht naar Alicante
Dag 2: Dagroute Pego
Dag 3: Dagroute Xativa
Dag 4: Dagroute of relaxdag
Dag 5: Dagroute Benidorm en Denia
Dag 6: Dagroute Benissili en Gandia
Dag 7: Terugvlucht

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Superdikke naked van BMW komt er

Superdikke naked van BMW komt er

27 mei, 2024

Wat vandaag nog een concept is bij BMW, is morgen vaak realiteit. Dus deze R20 conceptfiets kan zo maar eens een ...

Overig nieuws