Nieuws

Komt Royal Enfield in april met nieuw model?

Volgens verschillende geruchten is Royal Enfield van plan om in april van dit jaar een nieuw model te te presenteren dat die nu nog bekend staat onder de naam ‘J1D’. Dat het merk druk bezig is met de ontwikkeling van nieuwe modellen, is al langere tijd bekend. Zo verscheen onlangs nog de naam ‘Flying Flea’ in een octrooiaanvraag van Royal Enfield.

En waarbij er aan de naam Flying Flea nog een en ander af te leiden is, is de informatie rond het J1D-model duidelijk schaarser. Als we de Indiase media mogen geloven, dan moet het gaan om een nieuwe motorfiets met 350 cc. Mogelijk bedoeld om de plaats van de Thunderbird in te nemen. Andere media spreken juist weer over een wat minder diep ademende versie van de Himalaya. Welke van de geruchten juist is, zal dus waarschijnlijk in april pas bekend worden.

Wat we ondertussen al wel kunnen constateren is dat Royal Enfield in de nabij toekomst flink wat nieuws op de rol heeft staan. Naast de hierboven genoemde modellen, is er namelijk ook een nieuwe 125 cc-motorfiets aangekondigd. Daarnaast zullen de motorfietsen met de klassieke 500 cc eencilinder uit het gamma verdwijnen.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.