Mail en win!

Mail & Win: Halvarssons Flon handschoen

Altijd weer een heugelijk moment: na een paar maanden warme, maar ook vrij gevoelloze winterhandschoenen dragen eindelijk de vingertjes weer in een paar zomerexemplaren met veel grip en veel gevoel steken.

Leer is daarbij voor veel motorrijders nog altijd favoriet, zoals het geval bij deze zwart/beige Flon handschoen van het Zweedse Halvarssons. Het basismateriaal van deze driekwart zomerhandschoen is geitenleer, dat op strategische plaatsen, onder meer in het handpalmbereik, is verstevigd met zeer slijtvast Hi-Art textiel. In combinatie met onder meer een robuuste knokkelprotector, protectoren op een deel van de vingerkootjes, dubbellaags leer op valgevoelige plekken en dubbele stiknaden op strategische plaatsen levert ‘m dat een level 1 CE-certificering op.
Ook aan het gebruiksgemak en draagcomfort is de nodige aandacht besteed. Zo is de Flon voorzien van een ruim overlappende, stevige klittenbandsluiting bij de schacht en voorziet de zogeheten MC Fit technologie, waarbij de binnenvoering aan de buitenlaag is gelamineerd, in een prettig nauwsluitende pasvorm, en voorkomt bovendien dat de binnenvoering naar buiten komt bij het uitrekken.

De Halvarssons Flon is beschikbaar in een breed matenspectrum, dat voert van 5 t/m 14, en kost een zeer respectabele € 99,00. Kan overigens nóg goedkoper, want van Halvarssons-importeur Duell Bike-Center (www.duell.eu/www.halvarssonsmc.com) mogen we één van onzer lezers blij maken met een paar Flon handschoenen. Het enige wat je hoeft te doen om hiervoor in aanmerking te komen, is hieronder het deelnameformulier in te vullen (deelnemen kan tot en met woensdag 8 mei). Vergeet daarbij in het opmerkingen-veld niet je handschoenmaat invullen. De winnaar word in Motoplus 11/2024 bekend gemaakt.

  Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
  Direct toegang aanvragen
  Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

  Gerelateerd nieuws

  Superdikke naked van BMW komt er

  Superdikke naked van BMW komt er

  27 mei, 2024

  Wat vandaag nog een concept is bij BMW, is morgen vaak realiteit. Dus deze R20 conceptfiets kan zo maar eens een ...

  Overig nieuws