Nieuws

Test met ons het Suzuki-gamma!

Suzuki heeft de wind behoorlijk onder de vleugels. Afgelopen jaar lanceerde de Japanse fabrikant een compleet nieuw platform rond een 776cc-paralleltwin, die dankzij de 270 graden krukasconfiguratie klinkt en voelt als de gelauwerde 90 graden V-twin die nog altijd dienst doet in de kleinere V-Strom.

Inmiddels doet het nieuwe blok dienst in tal van verschillende modellen, waaronder de GSX-8S naked en de dit jaar geïntroduceerde, sportief gekuipte GSX-8R. En dat is niet het enige nieuws uit Hamamatsu, met de GSX-S1000GX voegt het namelijk ook een lekker sportief allround kanon aan haar line-up toe. Het voornoemde drietal (de GSX-8S enkel in een 35 kW-versie) kun je samen met ons testen op woensdag 15 mei aanstaande, waarbij ook nog de GSX-S950, GSX-S1000, GSX-S1000GT en V-Strom 1050DE van de partij zullen.

Er is slechts beperkte plek voor maximaal zeven deelnemers, wil je dus van de partij zijn, geef je dan snel op via onderstaand aanmeldformulier. Je mag ook een email sturen naar mail@motoplus.nl  o.v.v. Lezerstest Suzuki, met daarin vermeld  je naam, leeftijd, huidige motor en telefoonnummer. Opgeven kan tot en met vrijdag 3 mei aanstaande.
  Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
  Direct toegang aanvragen
  Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

  Gerelateerd nieuws

  Superdikke naked van BMW komt er

  Superdikke naked van BMW komt er

  27 mei, 2024

  Wat vandaag nog een concept is bij BMW, is morgen vaak realiteit. Dus deze R20 conceptfiets kan zo maar eens een ...

  Overig nieuws