Nieuws

Modekleuren voor Honda’s Gold Wing en Rebel

Niets zo vergankelijk als de levensduur van kleuren. Wat vandaag nog uiterst hip is, kan overmorgen belegen overkomen. Daarom pakt Honda de 2022-kleuren van de Gold Wing en de Rebels aan.

De kleine CMX500 Rebel (die we hier stevig aan de tand voelen) komt volgend jaar naast het blauw, zwart en grijs ook in het groen. Of Pearl Organic Green zoals het officieel heet. Het draait bij de halve-liter Rebel om eenvoud en minimalisme, maar de S-uitvoering krijgt verschillende extra’s zoals een getint windscherm, voorvorkkappen en beschermrubbers met retro-uitstraling en een special gestikt zadel.

Aan de andere kant van het spectrum staat de Gold Wing. De luxetoerder heeft twee nieuwe kleurstellingen die op zich al erg luxe klinken: Glint Wave Blue Metallic en Pearl Glare White. Wit en blauw dus in onze moerstaal.

De dit jaar geïntroduceerde CMX1100 Rebel (lees de eerste test hier) is ook alweer toe aan een nieuwe kleur. Wat dacht u – naast het bestaande zwart – van Pearl Stallion Brown of wel bruin?

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Honda-kloon van Cyclone

Honda-kloon van Cyclone

26 april, 2024

Zongshen dochteronderneming Cyclone heeft met de RC680 haar eerste supersportfiets gepresenteerd. Eerder deze maand ...

Overig nieuws