Persbericht

Mulders Motoren nieuwe Husqvarna Motorcycles dealer

Mulders Motoren in Veendam is sinds kort ook dealer van Husqvarna Motorcycles straat motoren. Sinds 1956 is deze dealer al een begrip in de regio Noord-Nederland zowel op het gebied van offroad als straat motoren. Met de toevoeging van Husqvarna Motorcycles biedt de dealer een geheel nieuw straat segment aan.

Martin Hoving, bedrijfsleider van Mulders Motoren te Veendam: “Met de komst van de Husqvarna Motorcycles motoren halen we een zeer dynamisch en uniek merk in huis, met een rijke geschiedenis. Van de stoere en hippe Vitpilen en Svartpilen modellen naar de sportieve en avontuurlijke 701 Supermoto en Enduro. Husqvarna Motorcycles geeft een compleet nieuwe belevenis! De hoge bouwkwaliteit en fantastische afwerking vallen meteen op, in combinatie met de betrouwbare en beproefde techniek maakt dit de Husqvarna Motorcycles modellen tot een succes! Inmiddels hebben de eerste nieuwe Husqvarna’s hun weg gevonden naar de gelukkige eigenaren, in volle tevredenheid. Het complete gamma is te bewonderen in de showroom van Mulders Motoren.”

Benieuwd naar de nieuwe Husqvarna Motorcycles straat motoren? Via onderstaande contactgegevens kun je contact opnemen met Mulders Motoren en informeren naar de mogelijkheden voor proefrijden. Tevens staat er op zaterdag 4 mei een testdag ingepland.

Mulders Motoren
Vrijheidsweg 19
9641 KP Veendam
0598 – 614 506
info@muldersmotoren.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Honda-kloon van Cyclone

Honda-kloon van Cyclone

26 april, 2024

Zongshen dochteronderneming Cyclone heeft met de RC680 haar eerste supersportfiets gepresenteerd. Eerder deze maand ...

Overig nieuws