Nieuws

Mulders Motoren nieuwe Husqvarna Motorcycles dealer

Mulders Motoren in Veendam is sinds kort ook dealer van Husqvarna Motorcycles straat motoren. Sinds 1956 is deze dealer al een begrip in de regio Noord-Nederland zowel op het gebied van offroad als straat motoren. Met de toevoeging van Husqvarna Motorcycles biedt de dealer een geheel nieuw straat segment aan.

Martin Hoving, bedrijfsleider van Mulders Motoren te Veendam: “Met de komst van de Husqvarna Motorcycles motoren halen we een zeer dynamisch en uniek merk in huis, met een rijke geschiedenis. Van de stoere en hippe Vitpilen en Svartpilen modellen naar de sportieve en avontuurlijke 701 Supermoto en Enduro. Husqvarna Motorcycles geeft een compleet nieuwe belevenis! De hoge bouwkwaliteit en fantastische afwerking vallen meteen op, in combinatie met de betrouwbare en beproefde techniek maakt dit de Husqvarna Motorcycles modellen tot een succes! Inmiddels hebben de eerste nieuwe Husqvarna’s hun weg gevonden naar de gelukkige eigenaren, in volle tevredenheid. Het complete gamma is te bewonderen in de showroom van Mulders Motoren.”

Benieuwd naar de nieuwe Husqvarna Motorcycles straat motoren? Via onderstaande contactgegevens kun je contact opnemen met Mulders Motoren en informeren naar de mogelijkheden voor proefrijden. Tevens staat er op zaterdag 4 mei een testdag ingepland.

Mulders Motoren
Vrijheidsweg 19
9641 KP Veendam
0598 – 614 506
info@muldersmotoren.nl

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.