Nieuws

Zijspanrijders gezocht!

Op 22 juni 2013 organiseert de Stichting Jumbo Run Nederland voor de 50e keer haar jaarlijkse rit met kinderen met een handicap.
Ook dit jaar is weer een volledig uitstapje. De deelnemende kinderen zijn tussen de 7 en 12 jaar oud en zitten op de scholen van de St. Maartenskliniek en de Scholengemeenschap Lichtenbeek in Arnhem. Hier worden de kinderen opgehaald en rond negen uur is het vertrek. De twee groepen worden tussen Arnhem en Nijmegen samengevoegd en een bonte stoet van 160 zijspannen van vier kilometer lang slingert door het Brabantse landschap naar de pauzeplaats. Daar is vermaak en een hapje en een drankje voor iedereen. Tussen vijf en zes zijn de deelnemers weer terug bij de kliniek/school. Hier is voor de rijders en passagiers een warme maaltijd.

De organisatie kan nog wel wat zijspannen gebruiken. Inschrijven kan via de website www.jumborun.nl of stuur je gegevens naar het secretariaat: Chris van den Hof, Van Limburg Stirumstraat 18, 6661 ZM Elst. Welke gegevens nodig zijn zie je ook op de website.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.