Nieuws

Yamaha in 2022 niet op MOTORbeurs Utrecht

Door een gewijzigde strategie als gevolg van de coronapandemie is Yamaha in 2022 niet aanwezig op de MOTORbeurs Utrecht en ook niet op het Salon in Brussel. Het Japanse merk presenteert haar 2022-modellenlijn op de aanstaande EICMA in Milaan, en nodigt aansluitend klanten uit bij lokale dealers om de nieuwe modellen te bekijken en ervaren.

Country Manager Mario Janssen van Yamaha legt uit: “Bij de grote shows kan als gevolg van de pandemie maar een beperkt aantal bezoekers aanwezig zijn. Dit houdt in dat we onze rijders en fans via andere manieren kennis moeten laten maken met onze nieuwe modellen. Dit gebeurt gedeeltelijk online, maar daarnaast beseffen we dat de beleving van klanten met Yamaha-producten steeds belangrijker wordt. Daarom willen we klanten een experience laten beleven en zorgen dat ze de producten zelf kunnen ervaren. Onze Yamaha-dealers zijn de belangrijkste contactpersonen voor alle Yamaha-rijders en daarom is het eigenlijk heel logisch dat zij onze klanten deze experience gaan aanbieden. In een vertrouwde omgeving voor zowel de klant als de dealer.”

Belangrijk daarbij wordt de Demo Ride Tour. Tijdens deze tour doet een truck met nieuwe en bestaande motoren lokale Yamaha-dealers aan. Geïnteresseerden kunnen zo de hele modelvloot bekijken en testritten maken. Naast grote lokale evenementen zal er vanuit Yamaha een groot experience-event georganiseerd worden, zodra alle versoepelingen en maatregelen het toelaten. Tijdens dit event krijgen Yamaha-fans de mogelijkheid om kennis te maken met allerlei Yamaha- producten, naast meet & greets met coureurs, shows, workshops, muziek en meer.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.