Nieuws

Voor de kidz!

Vertel het de Sint en de Kerstman:  De Suzuki Kids Collection

Suzuki introduceert een uitgebreide nieuwe lijn aan kinderkleding. Variërend van een warme all weather jas tot een stoere “hoodie” en leuke T-shirts en slabbetjes voor de allerjongsten.

De Team Suzuki all weather jas is uitgevoerd in de officiële blauw/witte Suzuki kleurstelling en leverbaar in de maten XS (3/4 jaar) t/m XL (12/13 jaar). De jas is wind en waterdicht en de adviesprijs is € 59,95.

De stoere Suzuki “hoodie” is een warm vest met capuchon, leverbaar in de maten XS (3/4 jaar) t/m XL (12/13 jaar). Het vest is gemaakt van katoen (80%) en polyester (20%) en uitgevoerd met een volledige rits. De adviesprijs is € 49,95.

Voor de allerkleinsten is er het Suzuki baby baseball jack. Een warm gevoerde jas, leverbaar vanaf 6/12 maanden t/m 24/30 maanden voor de adviesprijs van €49,95.

Kijk voor alle andere artikelen uit de Suzuki Kids collection als slabbetjes, rompers, T-shirts, knuffels en loopfietsen op www.suzuki.nl/kleding of ga naar uw Suzuki dealer.

Bestel online!
Uiteraard is alle Suzuki kleding te bestellen bij de officiële Suzuki dealer, maar u kunt de kleding ook online bestellen via de Suzuki webshop op www.suzuki.nl/kleding. De bestelde kleding wordt geleverd via uw dealer, waar u de kleding kunt ophalen en betalen.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Honda-kloon van Cyclone

Honda-kloon van Cyclone

26 april, 2024

Zongshen dochteronderneming Cyclone heeft met de RC680 haar eerste supersportfiets gepresenteerd. Eerder deze maand ...

Overig nieuws