Nieuws

Voor de kidz!

Vertel het de Sint en de Kerstman:  De Suzuki Kids Collection

Suzuki introduceert een uitgebreide nieuwe lijn aan kinderkleding. Variërend van een warme all weather jas tot een stoere “hoodie” en leuke T-shirts en slabbetjes voor de allerjongsten.

De Team Suzuki all weather jas is uitgevoerd in de officiële blauw/witte Suzuki kleurstelling en leverbaar in de maten XS (3/4 jaar) t/m XL (12/13 jaar). De jas is wind en waterdicht en de adviesprijs is € 59,95.

De stoere Suzuki “hoodie” is een warm vest met capuchon, leverbaar in de maten XS (3/4 jaar) t/m XL (12/13 jaar). Het vest is gemaakt van katoen (80%) en polyester (20%) en uitgevoerd met een volledige rits. De adviesprijs is € 49,95.

Voor de allerkleinsten is er het Suzuki baby baseball jack. Een warm gevoerde jas, leverbaar vanaf 6/12 maanden t/m 24/30 maanden voor de adviesprijs van €49,95.

Kijk voor alle andere artikelen uit de Suzuki Kids collection als slabbetjes, rompers, T-shirts, knuffels en loopfietsen op www.suzuki.nl/kleding of ga naar uw Suzuki dealer.

Bestel online!
Uiteraard is alle Suzuki kleding te bestellen bij de officiële Suzuki dealer, maar u kunt de kleding ook online bestellen via de Suzuki webshop op www.suzuki.nl/kleding. De bestelde kleding wordt geleverd via uw dealer, waar u de kleding kunt ophalen en betalen.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.