Productnieuws

Vernieuwde allrounder van Dainese

Carve Master 3 luidt de jongste aanwinst in Dainese’s waterdichte GTX-toersegment, en dat cijfer duidt op de alweer derde generatie van deze populaire high-end allrounder.

De Carve Matser is vervaardigd van zogenaamd Mugello fabric, een volgens Dainese zeer slijtvast textiel dat tegelijkertijd ook veel bewegingsvrijheid biedt. Het jack heeft een licht sportieve snit, die dankzij onder meer wijdteverstellingen op onder andere mouwen, taille en boorden verder gepersonaliseerd kan worden. Het Goretex-membraan in combinatie met zeer veel ventilatiemogelijkheden, evenals een uitneembare thermovoering maken de Carve Master tot een echte vierseizoenenoutfit. Level 2 protectoren beschermen schouders, knieën en ellenbogen, desgewenst kan het jack ook worden uitgerust met de optionele rug- en borstprotector. Of natuurlijk worden gedragen in combinatie met het Smart Jacket airbagvest (€ 629,95).

Ook aan het gebruiksgemak is gedacht, zo heb je de beschikking over niet minder dan tien zakken, waaronder twee waterdichte buitenzakken. De Carve Master 3 is er in drie kleuren (zwart, zwart/geel en zwart/grijs/rood) en in de maten 44 t/m 62. De prijs bedraagt respectievelijk € 549,95 voor de jas en € 399,95 voor de broek.
Info: www.dainese.com / www.motomind.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Honda-kloon van Cyclone

Honda-kloon van Cyclone

26 april, 2024

Zongshen dochteronderneming Cyclone heeft met de RC680 haar eerste supersportfiets gepresenteerd. Eerder deze maand ...

Overig nieuws