Nieuws

Triumph prijzen 2012

De Triumph modellenrange wordt dit jaar met drie nieuwe modellen aangevuld; de Tiger Explorer, de Speed Triple R en de in beperkte oplage gemaakte Steve McQueen-versie van de Bonneville T100.

Gelijk met ‘Het Salon’, de motorbeurs in Brussel, zijn nu de Nederlandse prijzen van deze drie nieuwe modellen bekendgemaakt.

De Tiger Explorer gaat in ons land € 16.290,-.kosten en heeft standaard een (in- en uitschakelbaar) ABS en hij  zal vanaf maart 2012 te testen zijn bij de Triumph dealers. Dat alle motorbladen de Tiger tippen voor de top lijkt bij voorbaat al tot een verkoopsucces te leiden. De eerste Explorers worden vanaf april leverbaar bij de Triumph-dealer.

De heel-complete R-versie van de Speed Triple heeft kost in Nederland € 17.290. Gezien de enthousiaste reacties op de nieuwe Speed Triple zijn de Race-spec Öhlins, luxe carbondelen, Brembo monobloc remmen en de gesmede, lichtmetalen PVM velgen onder de R een heel goede keuze eweest. De kopers kunnen vanaf medio februari 2012 naar de Triumph dealers om hun R-op te halen.

De Triumph Steve McQueen™ Edition
Nostalgia rules.En dat koketteren met het trade mark symbool was ooit een idee van Harley. Maar bij Triumph is een limited edition ook echt gelimiteerd. De meeste McQueen specials zijn er in de voorverkoop blijkbaar al uit gegaan.Omstreeks juni zullen ze uitgeleverd gaan worden. De Triumph Steve McQueenEdition staat voor € 11.290,- in de Nederlandse prijslijst. Er lijkt overigens wat wildgroei in Steve Mc Queen tribute Bikes te zitten…

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.