Nieuws

The Heroes Legend 2012

Presentatie van de rally 2012 – Gorinchem

Bij deze brengen wij u op de hoogte van de volgende wijziging:

Correcte datum Bijeenkomst: Maandag 21 november ( I.p.v. 15 november)

Graag nodigen wij u uit voor de presentatie van Heroes Legend 2012. Het laatste nieuws, zoals de nieuwe route, de 8-dagen optie en andere aspecten zullen hier worden besproken!

Wanneer : 21 November 2011 om 20.00 uur

Waar: le Bon’Apart Brasserie

Adres: Eind 16 – 18, 4201 CR Gorinchem

Andere presenties :

France/Bordeaux – Nov 18

Budapest – Nov 24

Motorcycle Fair in Paris/Porte de Versailles – Nov 28 – Dec 4

Heroes Legend 2012 inschrijving geopend

Eerder dit jaar werd bekend gemaakt dat Heroes Legend 2011 niet verreden kon worden. Inmiddels is de nieuwe datum voor 2012 bekend: 29 september tot en met 14 oktober 2012.

Op 27 september vindt de préstart te Parijs plaats, gevolgd door de technische keuring in Montauban. Vervolgens gaan we naar Almeria waar de deelnemers inschepen naar Marokko. Op 29 september wordt daar de eerste special op Afrikaanse bodem verreden.

Op 1 oktober is de inschrijving voor de Heroes Legend 2012 geopend.

Nieuw is de 8 dagen optie. Deelnemers vliegen in en sluiten aan bij de eerste etappe in Mauretanië. De finish is zoals gebruikelijk aan het Lac Rose te Dakar.

Het mooiste en meest spectaculaire deel van de Heroes Legend route speelt zich af in Mauretanië, waar je de uitgestrektheid van de Sahara kunt ervaren.

De afgelopen tijd is er veel gebeurd in Noord-Afrika. Onrusten in Tunesië en Egypte, de oorlog in Libië. In Marokko en Mauretanië is de situatie nu stabiel en rustig.

Mauretanië heeft Heroes Legend altijd met open armen ontvangen en daar vinden steeds meer evenementen plaats. Wie ooit in Mauretanië is geweest en de woestijn heeft doorkruist zal bevestigen dat dit een onvergetelijke indruk heeft achtergelaten.

De Heroes Legend organisatie is dan ook vol vertrouwen dat in 2012 weer een fantastische Heroes Legend editie verreden gaat worden

Tot 31 januari kan er geprofiteerd worden van een lager inschrijvingstarief. Meer informatie over de Heroes Legend is te vinden op www.heroeslegend.com

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.