Nieuws

Lekker touren met de 2018 Harley-Davidson Softail en Sportster-modellen? Meld je hier aan!

Met de nieuwe Iron 1200 en Forty-Eight Special heeft Harley-Davidson de puntjes op de ‘i’ van modeljaar 2018 gezet. Naast deze twee nieuwe Sportsters presenteerden de Amerikanen eerder al een grondig vernieuwd Softail-platform.

Een flink aantal van deze modellen kun jij op vrijdag 1 juni zelf testen tijdens een speciale MotoPlus-lezerstest, die we organiseren bij Harley-Davidson-dealer Big Rivers in Heteren. Zo staan klaar: Fat Bob 114, Breakout 107 en 114, Fatboy 107 en 114, Sportglide 107, Slim 107, Roadking Special, Street Rod, Iron 883 en 1200 en Street Bob 107.

Begint het al te kriebelen? Mooi, maar aarzel dan niet om je te aanmelden (mail@motoplus.nl o.v.v. Lezerstest Harley-Davidson), want we hebben op deze dag plek voor maximaal 16 MotoPlus-lezers. We maken een mooie rondrit door het rivierengebied rond Heteren en dat doen we in een ochtend- en een middagsessie. Geef in de aanmelding dus even aan naar welk dagdeel je voorkeur uitgaat en vermeld verder je NAW-gegevens, leeftijd, huidige motor (en bouwjaar) en laat even weten waarom jij juist op 1 juni met ons mee zou willen. Wees snel want het gaat om de allerlaatste plaatsen.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws