Nieuws

Prijs Honda Hornet

In MotoPlus 8 staat een eerste test te lezen van de Honda CB600F Hornet. Voor deze test reden wij met een Special Edition van deze Hornet, in de in het oog springende ‘Pearl Acid Yellow’ kleurstelling. In het bijgaande kaderstuk in MotoPlus 8 staan echter enkele onjuiste prijzen vermeld, waardoor er verwarring kan ontstaan over de daadwerkelijke prijzen van de Honda CB600F Hornet.
De geteste ‘Acid Edition’ is voorzien van een speciaal Honda-embleem op de tank, een luxe carterkap, een tweekleurig achterspatbord, een duoseat-cover, een met Alcantara bekleed zadel, speciale biezen met bijpassend Hornet-logo op de velgranden, een tankpad en een tankdopcover met Hornet-logo. Om het geheel te completeren krijg je er ook nog een motorhoes met Hornet-design en een Hornet-sleutelhanger bij geleverd. Normaal gesproken zijn de meerkosten van deze Special Edition Kit € 1.062,- maar momenteel wordt de ‘Acid Edition’ met 463 euro voordeel aangeboden en kost hij slechts € 9.389,-!
Er is al een Honda CB600F Hornet vanaf € 8.790,-. Bovendien kun je de nieuwe 600 Hornet momenteel voor slechts 200 euro extra nemen met het subliem werkende Honda ABS-remsysteem.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws