Nieuws

Opvallende Vetro-versie van nieuwe Honda SH125i en SH150i

Honda’s SH-scooterfamilie – bestaande uit de SH350i, SH150i, SH125i en SH Mode 125 – krijgt voor komend jaar een nieuwe look. Speerpunt van die make-over is de nieuwe ‘Vetro’-versie van de SH125i/SH150i.

De Vetro is het geesteskind van de werknemers in Honda’s fabriek in het Italiaanse Atessa. Hij is voorzien van opvallende, semi-transparante, ongelakte groene kuipdelen, waarvan de productie 9,5% minder CO2-uitstoot per jaar oplevert in vergelijking met de productie van standaard kleurstellingen. Verdere opvallende details aan de look van de Vetro zijn een zwart voorspatbord, een zwarte onderkuip met een groot wit Honda-logo en een zilverkleurig SH-logo op de kopkuip. 

De nieuwe SH125i en SH150i zijn daarnaast de eerste, in Atessa gebouwde Honda-modellen, die voldoen aan de nieuwe EURO5+-emissiedoelstellingen. Naast de matte Coal Black Metallic-versie krijgen de SH125i en SH150i ook een tweede ‘sportieve editie’ (SE) in matte Pearl Cool White. Beide SE-versies zijn voorzien van extra zwarte details rond de bedieningselementen, de voor- en onderkuip, stijlvol rood stiksel op het zadel en op maat gemaakte logo’s, badges en graphics. 

De SH350i wordt leverbaar in het nieuwe Matt Techno Silver Metallic en in Matt Coal Black Metallic. Alle kleuren zijn voorzien van nieuwe zwarte wielen en details. 

De 2024 SH125i en SH150i staan vanaf oktober bij de Honda-dealer, de SH350i in november.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

iXS komt met airbag-vest

iXS komt met airbag-vest

1 mei, 2024

Om letsel aan torso en de ruggengraat te voorkomen, brengt iXS het airbag-vest Ipro 1.0 op de markt. Alles bij ...

Overig nieuws