Nieuws

Nieuwe moduleerbare ‘Soft Luggage’ van Kappa

Het rijden met ‘zachte’ bagage in plaats van harde koffers is erg populair. Geen gerammel, geeft mee wanneer je toch ergens tegenaan komt, en makkelijker aan te passen aan de hoeveelheid bagage die je mee wil nemen.

Dat heeft het Italiaanse Kappa ook gemerkt.

M.O.L.L.E.
Daarom heeft de accessoiremaker haar ‘Soft Luggage’-lijn uitgebreid met drie nieuwe tassen. De nieuwe set bestaat uit een kleine stuurtas (RA317), een tanktas (RA315) en een set zadeltassen (RA316). Deze tassen zijn afzonderlijk van elkaar te gebruiken, maar ook samen dankzij de toevoeging van het M.O.L.L.E-systeem. Dit systeem, dat staat voor Modular Lightweight Load-carrying Equipment, zorgt ervoor dat de tassen eenvoudig aan elkaar te koppelen zijn. Hierdoor zijn de tassen zeer moduleerbaar en makkelijk aan te passen op de behoefte van de motorrijder.

Alle drie de tassen zijn gemaakt van geweven polyester, hebben een oranje binnenvoering, zijn waterafstotend en bestand tegen uv-stralen. De stuurtas van Kappa heeft een inhoud van 3 liter en kost 55 euro, de tanktas – dankzij geïntegreerde schouderbanden ook als rugzak te gebruiken – heeft een inhoud van 20 liter en kost 155 euro. In de zadeltassen past in totaal 55 liter, de set kost 195 euro.
Kijk voor meer informatie op www.kappamoto.com

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.