Nieuws

Nieuwe kleuren voor 2024 Kawasaki Z900RS/SE

De Kawasaki Z900RS, een eerbetoon aan de legendarische Z1, krijgt in 2024 twee nieuwe kleuren: Candy Green ‘Yellow Ball’ en Metallic Diablo Black.

De Z900RS combineert een retro-uitstraling met moderne techniek. Zo wordt deze 900 aangedreven door de 111 pk sterke 948cc-viercilindermotor, die we ook in de Z900 zien. Het blok zit in een trellis-frame en het geheel is verpakt in een klassiek design met als eyecatchers onder andere de gietwielen, de teardrop-tank, veel gepolijste onderdelen en koelvinnen op het motorblok. Uiteraard heeft de Z900RS ook de nodige elektronica aan boord, waaronder ABS, tractiecontrole en verschillende rijmodi. De 2024-Z900RS staat vanaf eind oktober bij de dealers in de nieuwe kleuren Candy Green ‘Yellow Ball’ en Metallic Diablo Black.

Daarnaast is er ook nog de SE-uitvoering met extra lekkers, zoals een Öhlins S46-schokdemper, en Brembo M4.32 remklauwen. De 2024 Z900RS SE staat vanaf eind oktober bij de Kawasaki-dealers in de kleurstelling Metallic Diablo Black ‘Yellow Ball’.

De prijzen voor beide modellen worden later bekend gemaakt. Voor meer informatie en om een dealer bij je in de buurt te vinden, kunt je terecht op www.kawasaki.nl.

Benieuwd hoe zo’n Z900RS rijdt? Klik dan hier.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws