Nieuws

Motorbeurs Hardenberg

Buiten regent het en is het glad door modder in plaats van door sneeuw en ijzel. Dat doet ons deenken aan de voorjaars- en herfst editie van de motorbeurs in Hardenberg. Daar kan het buitenterrein ook zo… ‘uitdagend’ zijn.

Natuurlijk is dat fenomeen in het verre oosten van het land te ver weg voor veel westerlingen. En het is een klassiekerbeurs. Allemaal oud spul dus.

Maar het aanbod van bijvoorbeeld gereedschap en allerlei spul dat wij wel kunnen gebruiken is intussen indrukwekkend. En dan hebben we het niet eens over de frites en de hamburgers. “Hardenberg ” is wat in de Randstad ‘een event’ wordt genoemd. Dat moet je een keer ervaren hebben…

Al is het alleen al om te zien hoe leden van motorclub ‘de Gasschoeve, de organisatoren van de beurs, een enkeldiep vermodderd parkeerweiland van vertrekkende auto’s ontdoen door ze er met tractoren van af te sleuren.

Deze motorbeurs is de grootste motormarkt van Nederland. Het is een beurs voor klassieke motoren met een enorm aanbod aan onderdelen, motoren en accesoires.

De beurs vindt 2 keer per jaar plaats. De voorjaarsmarkt op de laatste zaterdag van maart en de najaarsbeurs op de eerste zaterdag van oktober.

De openingstijden zijn van 8.00 – 16.00 uur en de entree kost €4,00. Kinderen onder de 12 jaar gratis.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Exclusief beestje van MV

Exclusief beestje van MV

9 december, 2023

Nu zie je een MV Agusta sowieso al niet op iedere straathoek, maar de kans dat je deze Superveloce Arsham in het ...

Overig nieuws