Nieuws

Motorbeurs Hardenberg

Buiten regent het en is het glad door modder in plaats van door sneeuw en ijzel. Dat doet ons deenken aan de voorjaars- en herfst editie van de motorbeurs in Hardenberg. Daar kan het buitenterrein ook zo… ‘uitdagend’ zijn.

Natuurlijk is dat fenomeen in het verre oosten van het land te ver weg voor veel westerlingen. En het is een klassiekerbeurs. Allemaal oud spul dus.

Maar het aanbod van bijvoorbeeld gereedschap en allerlei spul dat wij wel kunnen gebruiken is intussen indrukwekkend. En dan hebben we het niet eens over de frites en de hamburgers. “Hardenberg ” is wat in de Randstad ‘een event’ wordt genoemd. Dat moet je een keer ervaren hebben…

Al is het alleen al om te zien hoe leden van motorclub ‘de Gasschoeve, de organisatoren van de beurs, een enkeldiep vermodderd parkeerweiland van vertrekkende auto’s ontdoen door ze er met tractoren van af te sleuren.

Deze motorbeurs is de grootste motormarkt van Nederland. Het is een beurs voor klassieke motoren met een enorm aanbod aan onderdelen, motoren en accesoires.

De beurs vindt 2 keer per jaar plaats. De voorjaarsmarkt op de laatste zaterdag van maart en de najaarsbeurs op de eerste zaterdag van oktober.

De openingstijden zijn van 8.00 – 16.00 uur en de entree kost €4,00. Kinderen onder de 12 jaar gratis.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.