Nieuws

MotoMondo presenteert nieuwe Mash-modellen voor 2021

MotoMondo is klaar voor het motorseizoen en presenteert de nieuwe modellen van Mash. Het gamma bestaat uit een nieuwe A1-motor en een compleet nieuwe zijspancombinatie, die beide voldoen aan de Euro-5 norm.

De New Seventy 125 is als het ware het kleinkind van de in 2011 gepresenteerde Seventy, waar het voor Mash allemaal mee begon, en is met drie kleurvarianten goed vertegenwoordigd. Het model is, zoals de naam al doet vermoeden, geüpdatet naar Euro5-specificaties en krijgt daarnaast een conventioneel stuur met crossbar en led-koplamp met dagrijverlichting. Vanaf 2021 gaat daarnaast volgens Mash de kwaliteit omhoog, vanwege de productie in een nu ISO 9001-gecertificeerde fabriek. De Seventy 125 is verkrijgbaar in het matzwart, koper en nieuwe blauw/oranje Gulf-uitvoering, voor € 2.999,-.

Daarnaast presenteert Mash een nieuw zijspan. Het is niet de vertrouwde Five Hundred met span, maar voor de 2021-versie heeft Mash een gelimiteerde Force genomen en daaraan een span gekoppeld. Het zijspan heeft nu een 440cc-motorblok  (voorheen 400cc) en biedt daarnaast genoeg opbergruimte, protectiebeugels en een full-size reservewiel op de achterzijde van het span. De Force Side 440 staat binnenkort voor €11.999,- bij de dealer staan. Meer info: www.motomondo.com/nl 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.