Nieuws

Moto Guzzi V85TT Travel en V7 III Racer 10th Anniversary te zien in Brussel

Afgelopen jaar introduceerde Moto Guzzi met de V85TT een fantastisch ogende retro allroad, met stijlelementen van enkele fameuze terreinmachines uit Moto Guzzi’s verleden. Een vernieuwend concept dat bij velen in de smaak valt. Een concept ook, dat nu wordt uitgebreid met een Travel-uitvoering.

En die Travel is nu, voor het eerst in de Benelux, te zien op de Brussels Motor Show 2020. Technisch gezien is de V85TT Travel volledig identiek aan de standaarduitvoering. In het vooronder dus de 853cc V-twin, goed voor een maximum vermogen van 80 pk bij 7.750 toeren, die een dragend element van het frame vormt.

Moto Guzzi V7 III Racer 10th Anniversary.

De Travel onderscheidt zich van de reguliere V85 door zijn meer toeristische aankleding (hoe verrassend!). Tot de basisuitrusting behoort een hogere Touring-ruit, twee ruime zijkoffers met in totaal 64,5 liter bagageruimte (te openen/sluiten met de contactsleutel), handvatverwarming (te bedienen middels de reeds in het linker stuurarmatuur geïntegreerde knop) en een setje led verstralers. Ook Moto Guzzi’s MIA multimediasysteem, waarmee onder meer je smartphone aan het TFT dashboard kan worden gekoppeld, is standaard aan boord. De Moto Guzzi V85TT Travel is er enkel in de speciale beige/zwarte kleurstelling.

Ook de V7, die dit jaar zijn 10e verjaardag viert, is te zien op de stand van Moto Guzzi tijdens de Brussels Motor Show 2020. Die verjaardag viert de V7 overigens met een special in de vorm van V7 III Racer 10th Anniversary, een iets sportievere versie van de standaardmachine, die in een gelimiteerde oplage van 750 stuks zal worden gebouwd.

Daarnaast is ook de V7 III Racer vernieuwd, die draagt vanaf komend jaar de toevoeging 10th Anniversary in de typenaam, en kreeg onder meer een nieuwe topkuip met geïntegreerd ruitje, evenals een led-koplamp en -achterlicht.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.