Nieuws

Mail & Win: Michelin Power RS

Geen dankbaarder voer voor een goede motordiscussie dan banden, en daaraan kan een nieuwe kandidaat worden toegevoegd. Michelin heeft namelijk voor komend seizoen de nieuwe Power RS gepresenteerd, die op de sportiviteitsladder net een treetje boven de Pilot Power 3 acteert en ook op het circuit, onder meer door een verbeterde stabiliteit, meer dan goed tot zijn recht komt. Volgens Michelin zelf is het de meest sportieve straatband ooit die de Franse fabrikant ontwikkelde en alleen al een vluchtige blik op het nieuwe profiel leert dat het rubber wel in is voor een snel rondje.
Dat bleek overigens ook uit de eerste test met het nieuwe schoeisel, de conclusie luidde namelijk: ‘snel op bedrijfstemperatuur, ultrastabiel en daarnaast een fantastische grip: de nieuwe Michelin Power RS heeft racepace!’ Voor een breed spectrum motoren ook nog, variërend van 300 cc sportmotoren tot dikke superbikes. Klinkt goed nietwaar? Zou je dat eens voor jezelf willen bepalen, dan is nu de kans, van Michelin mogen we namelijk een setje Power RS weggeven. Het enige wat je hoeft te doen om hiervoor in aanmerking te komen is het volgende: stuur voor 1 maart aanstaande een mail sturen met je naam, adres en woonplaats naar prijsvraag@motoplus.nl (o.v.v. Michelin Power RS). Uit alle inzenders trekken wij t.z.t. de winnaar, die de banden persoonlijk thuisgestuurd krijgt.

Onderstaand de tien winnaars van onze Mail & Win-actie uit MotoPlus 2-2017 met als inzet twee toegangskaarten voor de Motorbeurs Utrecht:
– Martien van Uijtregt uit Eersel
– Jan de Vries uit Heerenveen
– Martijn van Goor uit Enschede
– J. Timmerman uit Amsterdam
– Peter de boer uit Heiloo
– M. de Jong uit Den Helder
– S. van der Meer uit Eindhoven
– Bart van der Velde uit Hilversum
– F. Vermeulen uit Groningen
– Hans Booij uit Purmerend

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws