Nieuws

Mail & Win | Lindstrands Zion Pants

Eigentijds, comfortabel, makkelijk aan te trekken, veilig én waterdicht. Dat is in het kort de Zion van het Zweedse Lindstrands. De motorbroek, die geschikt is voor alle weersomstandigheden, is gemaakt van 600D Hi-tenacity PE-weefsel.

Hierdoor is de broek niet alleen heel erg stevig, maar ook licht en ademend. Ideaal in een land als het onze, waar het weer zich lang niet altijd laat voorspellen. Andere fijne features zijn de extra zakken op de benen, het uitneembare Dryway membraan, de verbindingsrits en de mogelijkheid om de broekspijpen te verstellen. De Zion (€ 199,-) wordt standaard geleverd met verstelbare protectoren op de heupen en knieën. Kun jij een broek als deze goed gebruiken?

Dan is dit je kans, want wij mogen van Lindstrands een MotoPlus-lezer blij maken met een Zion. Om hier kans op te maken moet je vóór 07 april 2021 een e-mail sturen naar prijsvraag@motoplus.nl (o.v.v. Zion) met daarin je naam, adres, telefoonnnummer, woonplaats en broekmaat. Uit alle inzenders kiezen wij een winnaar. Kijk voor meer informatie over de Zion motorbroek op www.lindstrandsmc.com 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.