Mail en win!

Mail & Win: Stylmartin District WP motorschoen

Na twee droge zomers was het dit jaar weer ouderwets Hollands weer met meer dan eens een flinke regenbui. En in de herfst wordt het er bepaald niet beter op. Wil je dan droge voetjes en toch ook een beetje trendy op de brommert zitten, dan is deze robuuste District WP van Stylmartin misschien wel iets voor je!

Deze lekker stoer ogende motorschoen met klassieke vetersluiting, is vervaardigd van hoogwaardig gewaxt leer en ook nog eens waterdicht en ademend. Uiteraard is er ook aan het draag- en loopcomfort gedacht, de District is onder meer voorzien van een verwisselbaar, anatomisch gevormd voetbed, evenals oliebestendige anti-slip zool met een lekker grof profiel, dat het potige karakter nog wat extra aandikt.
De bruine Stylmartin District WP is er in de maten 39 tot en met 47 en de prijs bedraagt € 194,00. Deze rubriek heet echter niet voor niets Mail & Win, van Stylmartin importeur Duell Bike-Center/IGM Trading mogen we namelijk een paar weggeven aan onze lezers. Wil je hiervoor in aanmerking komen? Vul dan hieronder het deelnameformulier in (deelnemen kan tot vrijdag 12 november). De winnaar wordt in MotoPlus 23/2021 bekend gemaakt.













    Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
    • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
    • 24 uitgaven per jaar
    • Elke twee weken thuis in de bus
    Direct toegang aanvragen
    Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

    Gerelateerd nieuws

    Honda-kloon van Cyclone

    Honda-kloon van Cyclone

    26 april, 2024

    Zongshen dochteronderneming Cyclone heeft met de RC680 haar eerste supersportfiets gepresenteerd. Eerder deze maand ...

    Overig nieuws