Mail en win!

Mail en Win: Luxe motorhoes van Kappa

Je wil het vast niet horen, maar de winter is aanstaande. Staat je motor vaak buiten, dan is het zaak je tweewieler tegen de elementen te beschermen. Speciaal daarvoor heeft Kappa de KS201 motorhoes ontwikkeld waarmee iedere motor ook in een stortbui, droog blijft.

Deze 100 procent waterdichtheid dankt de hoes, die uiteraard ook prima binnenshuis bruikbaar is als ‘winterdekentje’, aan het hoogwaardige polyester met een dikte van 210D, waar ‘ie van gemaakt is. Daarnaast zijn de naden middels hitte dicht geseald. Om ervoor te zorgen dat wind geen vrij spel heeft, is de KS201 voorzien van stel stevige fixeerriemen. Tevens is er
een passeerring in de hoes geplaatst waardoor de motor, met de KS201 er overheen, eenvoudig aan de ketting te leggen is.

Is deze hoes precies wat jij zoekt? Dan heb je geluk, want wij mogen drie van deze universele motorhoezen weggeven. Het enige wat je moet doen om hier kans op te maken, is een e-mail sturen naar prijsvraag@ motoplus.nl o.v.v je naam, adres, kleur en de gewenste maat. De KS201 is er namelijk in L (205 cm breed) en XL (234 cm breed) beschikbaar.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws