Nieuws

Leuk voor 0512

Yamaha FS1’s en Vespa Ciao’s. Dat waren grappige dingen. Maar die goedkope plestik scoots voor jez oon, dochter of Holleeder? Uebersneu toch?

Nimag, van Suzuki, dus goed, doet Nimoto. Elektrische scooters. Die halen het natuurlijk niet bij een FS1 of een Ciao. Maar het is ze er blijkbaar erg aan gelegen om jouw kid van de Tupperware tweetakt te krijgen…

Nimoto elektrische scooters heeft nu een unieke actie: Ruil nu je oude benzine scooter in bij de Nimoto dealer en krijg gegarandeerd € 1.000,- terug voor je oude scooter bij aanschaf van een schone en milieuvriendelijke Nimoto elektrische scooter!

Zonder compromis combineren de elektrische scooters van Nimoto de voordelen van elektrisch rijden met ongekend comfort en topprestaties. De stijlvolle Trendy blinkt uit door zijn elegante uiterlijk met grote wielen, terwijl de Nimoto Easy & Classy met een krachtige 2000 Watt naafmotor en een high-performance lithium accu uitblinken met een actieradius tot wel 100 km.

Deze unieke inruilactie geldt t/m 31 december 2012, uitsluitend voor de lithium-uitvoeringen van de Nimoto Trendy, Classy en Easy en zolang de voorraad strekt.

Alle Nimoto elektrische scooters worden geleverd met de zekerheid van 2 jaar garantie en bovendien krijgt iedereen die een nieuwe Nimoto elektrische scooter koopt kosteloos de “Nimoto Goed op Weg pas”. Deze pas geeft recht op een jaar lang pechservice, uitgevoerd door de ANWB!

Kijk voor de dichtstbijzijnde Nimoto dealer en actievoorwaarden op: www.nimoto.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws