Modelnieuws 2019

Kawasaki breidt A1-segement uit met nieuwe Ninja 125 en Z125

Kawasaki komt in 2019 met twee nieuwe motorfietsen in het steeds populairder wordende 125 cc-segement. Beide machines werden op de EICMA in 2017 voor het eerst aangekondigd, destijds nog gehuld in mysterie. Dit keer is Kawasaki wel duidelijk: Maak kennis met de Kawasaki Z125 en de Kawasaki Ninja 125.

De Japanners hebben er naar eigen zeggen alles aan gedaan om de nieuwe A1-motoren eenzelfde uitstraling mee te geven al haar topmodellen. De Z125 is daarom, net als alle andere motorfietsen in de Z-serie, ontworpen volgens de het Sugomi-design. De Ninja 125 is op zijn beurt een directe verwijzing naar de Ninja ZX-10RR supersport-machine.

Beide motoren, aangedreven door een 11 kW sterke vloeistofgekoelde eenpitter, zijn volgens Kawasaki ‘de perfecte keuze voor jonge motorrijders die een motorfiets boven een scooter prefereren en voor meer ervaren motorrijders die vinden dat een 125cc-machine de perfecte balans biedt tussen vermogen, prestaties en fysieke afmetingen‘.

Tijdens de INTERMOT in Keulen worden alle specs bekendgemaakt. Meer info op www.kawasaki.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.