Nieuws

Honda Fireblade valt in de prijzen

Honda heeft laten weten dat haar fraai ontworpen CBR1000RR-R Fireblade SP in de prijzen is gevallen tijdens de Red Dot Design Awards, een prestigieuze internationale design competitie die dit jaar voor de 60e keer werd gehouden.

En dat is niet de enige Honda die bekroond is met een Award, zo keerde  ook de elektrische Honda e met twee Red Dot Awards huiswaarts.

De CBR1000RR-R Fireblade SP werd geroemd om zijn ontwerp waarbij digitale simulatie-experts van Honda R&D, kleimodelleerders en designtekenaars samenwerkten. Daarbij werd ook gebruikgemaakt van de input van Honda’s eigen aerodynamische specialisten van de Honda Racing Corporation.

Satoshi Kawawa, General Manager van de divisie Motorcycle Design: “De CBR1000RR-R Fireblade SP werd ontwikkeld om races in elke categorie te winnen – van clubraces tot internationale wedstrijden. Het design en de stijl zijn geïnspireerd op die filosofie – elk onderdeel en elk detail is ontwikkeld met snelheid, topprestaties en aerodynamische efficiëntie in gedachten. We zijn vereerd dat het design zo’n prestigieuze prijs heeft opgeleverd.”

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.