Nieuws

Het Motorcafé zoekt hoofdrolspelers

Met het Motorcafé wil Motoroccasion bereiken dat motorrijden nóg leuker wordt en de bezoeker op Motoroccasion.nl een motorrijder hoort praten die enthousiast is over alles over zijn motor en het rijden.

Gezocht: Motorrijders voor Hoofdrol!

Op zondagmiddag worden opnamen gemaakt van motorrijders over en met hun motor door een professioneel team. Dit gebeurd vanuit het Motorcafé. Je wordt dan hoofdrolspeler in je eigen recensie. Naast dat het ontzettend leuk is om het te doen is het ook erg informatief voor iedereen die dezelfde motorfiets wil kopen.

Je motorvrienden doen ook mee in jouw Motorrecensie want er worden bijvoorbeeld ook opnamen gemaakt tijdens een toerrit. Dus gegarandeerd motorpret!

Omdat we werken met thema’s kunnen op die dag ook andere motorrijders met hetzelfde merk en type worden uitgenodigd. Naast de motor toerrit kan er ook allerlei aanvullende entertainment worden georganiseerd. Dus wacht niet en meld je aan en maak je eigen unieke Motorrecensie!

Eerst volgende evenement: De 600 cc special

Ben je de eigenaar van een Suzuki GSX-6R, Yamaha R6, Kawasaki 6-XR of een Honda CBR 600R of een andere sportieve 600 cc motor kom dan op 11 mei naar het Motorcafé.

Van de bovengenoemde motoren zoeken wij de eigenaars voor het maken van Motorrecensies. Ter plekke wordt de Hoofdrolspeler geselecteerd!
Meld wel even dat je komt. Als je mee wil doen met de selectie voor de hoofdrol zorg dan dat je er op 11 mei om 13.00 uur in het Motorcafé bent.

Vergeet niet dat je motorvrienden natuurlijk ook welkom zijn ongeacht welke motor ze rijden.
De eerste echte Motorcafé dag is op 11 mei een feit en we hebben jou nodig om er een succes van te maken. Dus schroom niet, deel het met je vrienden en meld je aan!

Ga naar www.motorcafe.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Honda-kloon van Cyclone

Honda-kloon van Cyclone

26 april, 2024

Zongshen dochteronderneming Cyclone heeft met de RC680 haar eerste supersportfiets gepresenteerd. Eerder deze maand ...

Overig nieuws