Nieuws

Geen Intermot dit jaar

In 2018 wisten nog 1.041 exposanten en 220.000 bezoeker uit meer dan veertig landen de weg naar de Kölner Messe te vinden, maar komend jaar blijft het begin oktober stil in het Duitse beurscomplex. Het hing weliswaar al een tijdje in de lucht hing en is de kogel nu echt door de kerk: de Intermot gaat dit jaar niet door.

De beurs stond eigenlijk gepland van 6 tot en met 11 oktober van dit jaar, maar vanwege de coronacrisis is besloten om deze geen doorgang te laten vinden. Een begrijpelijke keuze aangezien het een altijd zeer druk bezocht evenement betreft, waarbij het naleven van de anderhalve meter en andere hygiënische maatregelen domweg onmogelijk is. Bovendien is de Intermot volgens de organisatie een ‘belevingsevenement’ dat je ook niet in een vorm met strikte protocollen kunt en moet willen gieten. Omdat het een tweejaarlijkse beurs betreft staat de volgende editie nu voor 2022 gepland.

Dat betekent niet dat we dit jaar helemaal niets van de Intermot zullen horen. Momenteel wordt er namelijk gewerkt aan verschillende digitale initiatieven, waarmee al het nieuws uit de motorbranche, van zowel motorfabrikanten als kleding- en accessoiresleveranciers, via newsstreams zal worden gepresenteerd. Hoe precies en in welke vorm is nog enigszins onduidelijk, daarover volgt in de komende weken meer informatie. Wordt dus vervolgd!

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.