Nieuws

Exclusieve lezerstest Yamaha Niken: meld je snel aan!

Een van de meest spraakmakende nieuwe motoren van dit jaar is ongetwijfeld de Yamaha Niken, een futuristisch ogende driewieler met een zeer bijzondere voorwielophanging. Een nieuwe dimensie in sturen, zo kondigde Yamaha aan, en in de Oostenrijkse Alpen konden we zelf al even proeven aan de haast ongekende voorwielgrip die deze constructie genereert (MotoPlus 11/2018).

Dat kun je nu zelf ervaren, want in samenwerking met Yamaha kunnen we 14 MotoPluslezers de gelegenheid bieden om al een exclusieve testrit te maken met deze nieuwe stuursensatie, waarvan de eerste exemplaren deze maand worden uitgeleverd. Dat gaat gebeuren op zaterdag 29 september aanstaande in het prachtige Zuid-Limburg, waar de Niken een op het lijf geschreven testroute wacht.

Die is ruim 150 kilometer lang en uiteraard rijkelijk voorzien van bochten, het ideale speelterrein dus voor een machine als Yamaha’s Niken. In gedachten al bezig met de verslavend lekkere hellingshoeken die je met de Niken kunt maken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Stuur vóór 20 september a.s. een mail naar mail@motoplus.nl o.v.v. Lezerstest Yamaha Niken en vermeld daarin uiteraard je naam en adresgegevens, je leeftijd en merk en type van je huidige motorfiets. Geef ook een korte motivatie waarom juist jij voor een van de veertien plekken in aanmerking zou moeten komen.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.