Nieuws

Exclusieve circuittraining op Assen voor Honda-rijders

Honda Benelux organiseert dit jaar opnieuw, exclusief voor Honda-rijders, een twee rijvaardigheidstrainingen op het TT Circuit van Assen. En dan maakt het niet uit of je een Fireblade, Africa Twin of Gold Wing rijdt, als het maar een Honda is.

De dagvullende programma’s op vrijdag 26 april en vrijdag 12 juli, worden in samenwerking met Circuit Rijvaardigheid Trainingen (CRT) georganiseerd en behandelen zowel theorie als praktijk. Daarbij is er een combinatie gemaakt van rijden op de TT Junior Track en het volledige TT Circuit. Zo kunnen deelnemers de mogelijkheden van het motorrijden onder begeleiding van professionals en op een unieke locatie, verder ontdekken.

De focus ligt daarbij volledig op de rijvaardigheid, van een competitie of circuitdag is dus geen sprake. Geïnteresseerden kunnen zich online aanmelden. De kosten voor de Honda rijvaardigheids-dag bedragen € 160,-. Dat is inclusief een lunchbuffet in het paddock-restaurant en een foto als herinnering.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus twijfel niet te lang. Meld je hier voor vrijdag 26 april 2019 of vrijdag 12 juli 2019

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws