Productnieuws

Een big Becker!

Dus je gaat voor wat langer dan een paar dagen met de motor op vakantie. Je hebt wel wat bagage mee te slepen, maar niet de beschikking over zij- en/of topkoffer(s). Dan biedt een universele zadeltas uitkomst. Neem deze nieuwe XTravel Rear Bag XL van de Duitse bagagespecialist Hepco & Becker.

Dat XL uit de naam vertaalt zich naar een flinke inhoud van maximaal vijftig liter, waarvan het grootste deel kan worden opgeborgen in het grote waterdichte hoofdcompartiment met rolsluiting. De tas zelf is vervaardigd van waterafstotend materiaal overigens. Verder beschikt de XTravel ook nog over twee extra buitenzakken, evenals een mesh compartiment in de bovenzijde. De onderzijde is voorzien van een stevig anti-slip-materiaal, in combinatie met vier riemen en vier aluminium snelsluiters op de tas zelf, is de XTravel daarmee uiterst stevig op nagenoeg ieder type motorfiets te fixeren. De uitrusting wordt gecompleteerd door reflecterend details voor een optimale zichtbaarheid en de handige draagriem.

De Hepco & Becker XTravel Rear Bag XL is er enkel in het zwart/antraciet, de prijs bedraagt € 213,53. Info: www.mdi-online.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws