Nieuws

Duc ankert in Brazilie

Om het groeiende succes in Brazilie, economisch bezien een soort Europa 2.0, verder te stimuleren heeft Ducati een dochteronderneming geopend in Brazilië.

Hiermee is de relatie met de Izzo group beëindigd en start  Ducati de “Ducati do Brasil Indústria e Comércio de Motocicletas Ltda.” Dit geeft het bedrijf de mogelijkheid om de volledige distributie van Ducati motorfietsen en andere Ducati producten in Brazilië zelf te beheren.

De nieuwe fabrieksvestiging zit in Sao Paulo. Nadat alle formaliteiten zijn afgerond zal er een efficiënt Sales netwerk worden opgebouwd dat heel Brazilië dekt.

 In Brazilie kan dat wel even duren. En voorlopig zal er in het Amazonegebied niet veel gebeuren.

Een quote: De Braziliaanse motorfietsmarkt is de derde grootste en een van de meest interessante markten ter wereld. Ducati heeft een sterk imago in dit land en wij worden hierin gesteund door vele enthousiaste Ducatisti, motorrijders en fans. De opening van deze nieuwe dochteronderneming en het feit dat onze motorfietsen worden geassembleerd in Manaus bewijst onze focus op de Braziliaanse markt. We willen onze klanten hier de best mogelijke Sales en After-Sales service bieden en bevestigen de strategische waarde die Ducati deze markt heeft toegekend.

Bovenbaas Gabriele del Torchio en Ricardo Susini, de Local Chief, zijn er klaar voor.

 

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.