Nieuws

Dit lees je in MotoPlus 09/2018

Deze week in MotoPlus 09/2018, vanaf vrijdag 4 mei in de winkel, lees je onder andere het volgende:

Kawasaki heeft een reputatie hoog te houden als het aankomt op lichte, sportieve motorfietsen. In Spanje hebben we de Ninja 400 aan een eerste test onderworpen. De A2-categorie voor jonge motorrijders is weer een stukje volwassener geworden.

Wat zijn de verschillen tussen de Honda Africa Twin uit 1988 en die uit 2018? In onze ‘oud vs nieuw’ hebben we alle punten eens op een rij gezet. Dertig jaar aan ontwikkelingsvooruitgang moet zijn weerslag hebben op de Honda’s. Toch?

Tripje naar Londen in de planning staan? Breng dan zeker een bezoekje aan de Super Brick Garage. Wij spraken met eigenaar Xavier over zijn bijzonder mix van bakstenen, motoren en drank.

Wielen. Zonder kom je nergens. Toch zijn ze bij veel motorrijders ondergeschoven kindjes. Want zeg eens eerlijk: wanneer heb jij voor het laatst je velg goed schoongemaakt en band en bandenspanning gecontroleerd? In de rubriek Sleuteltip daarom uitgebreid aandacht voor de ronde dingen waarmee we ons voortbewegen.

Wat is er mooier dan samen met de motorfiets op vakantie te gaan? Niks toch? Zeker niet als je een fijne reisgenoot hebt. Dirk Schäfer had dat geluk bij zijn trip op de Griekse Ionische Eilanden. Hoe het was, lees je in zijn reisverslag.

Bij de occasion dit keer aandacht voor de KTM 1190 Adventure / R. Ben je op zoek naar zo’n motor? Wij vertellen je er alles over, waar je op moet letten en wat de alternatieven zijn.

Achterin blikken we terug op de Amerikaanse Grand Prix en het WK Superbike dat op het TT Circuit in Assen verreden werd.

 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Dainese D-air krijgt update

Dainese D-air krijgt update

30 november, 2023

Dainese is één van de absolute pioniers op het gebied van airbagtechnologie. In 2000 al presenteerden de Italianen ...
KTM laat het beest groeien

KTM laat het beest groeien

29 november, 2023

KTM’s Super Duke was al bepaald niet schraal bedeeld qua cc’s, maar de 2024-versie groeit ook nog eens een ...

Overig nieuws