Nieuws

Classic TT Gramsbergen

Zet dit in je agenda! 23 juni 2012: 9e Classic TT Gramsbergen !

Eveno Racing Gramsbergen organiseert dit jaar, in samenwerking met de motorclub Gramsbergen en het Classic Racing Team voor de 9e maal de “Classic TT Gramsbergen” op het circuit in Anerveen. Eveno Racing zet zich in om jonge talentvolle wegracecoureurs financieel te ondersteunen en maakt dat mogelijk door het benaderen van sponsoren en het organiseren van een evenement als de Classic TT. In 2012 ondersteunt Eveno Racing de 15 jarige coureur Dennis Koopman uit Heino, die uitkomt in de Honda Moriwaki GP3 Juniorcup.

Gramsberger Classic TT de afgelopen jaren

De afgelopen jaren hebben we al vele grote namen aan de start gehad op het circuit in Anerveen zoals Giacomo Agostini, Phil Read en vele andere bekende namen uit het verleden. Dit jaar zullen wederom Nederlandse toppers van weleer te zien zijn tijdens de Classic parade. Onder andere Marcel Ankoné, Jan Huberts en Aalt Toersen geven hier acte de présence.

Technische keuring deelnemende motoren in Gramsbergen.
Op vrijdagavond 22 juni wordt in Gramsbergen, evenals afgelopen jaren, nabij café Bolte de technische keuring van de motoren gehouden. Net als indertijd in Assen rijden de deelnemende motoren onder politiebegeleiding van het rennerskwartier in Anerveen naar de plaats van keuring en weer terug. Bij deze keuring tussen 18.30 uur en 20.15 uur zijn een aantal bijzondere racemotoren te zien en te horen: Honda, BMW, Yamaha, Ducati, MV Agusta, etc. Een must voor de liefhebber !
Daarna zal er op vrijdagavond in de tent op het rennerskwartier nog een gezellige avond zijn waarbij iedereen welkom is.

Zaterdag racedag

De trainingen vangen aan op zaterdagmorgen om 10.00 uur en rond 13.00 uur vangen de races aan. Er worden demo-races verreden in de 50cc, 125cc, 250cc, 350cc, 500cc, zijspanklasse en oldtimerklasse. En er zal een zogenaamde Classic parade worden gereden met bijzondere motoren en bekende namen van weleer.

Evenals vorige jaren is dankzij de sponsoren van Eveno Racing de toegang gratis, kom dus allen naar het circuit in Anerveen voor een prachtige dag motorsport in Gramsbergen

Kijk voor meer informatie ook op onze website: www.eveno-racing.nl

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.