Nieuws

CFMoto’s vlaggenschip direct leverbaar

De naakte 800NK Sport van CFMoto staat (inclusief vijf jaar garantie) bij de dealers voor € 8.999,-.

Voor nog geen negen mille – Belgen betalen € 8.249,- – krijg je een naked met een 799 cc zware staande twin met 95 pk en 81 Nm. Gecombineerd met een rijklaargewicht van 186 kilo moet dat een lekker actieve motorfiets opleveren. Het blok heeft twee balansassen, een slipperkoppeling en een 285° krukas.

Het rijwielgedeelte bestaat uit een chroom-molybdeen frame en KYB vering. Die is vooraan volledig instelbaar en achteraan op veervoorspanning en uitgaande demping. De veerweg bedraagt zowel voor- als achteraan 130 mm. De zadelhoogte bedraagt 795 mm, maar een (optioneel) verhoogd zadel brengt dat naar 820 mm. Bij de remmen vertrouwt CFMoto op J.Juan. Vooraan bijten vierzuiger remklauwen zich vast in twee Ø320 mm remschijven. Het bochten-ABS is van Bosch.

Het 5” TFT-display is te bedienen met intuïtieve knoppen aan de linker stuurhelft. De motor beschikt over drie rijmodi en cruise control. Met de CFMoto app en een Bluetooth-verbinding beschik je als rijder over een eenvoudig navigatiesysteem en kun je de status van de motorfiets aflezen.

Ga voor meer informatie of een dealer in de buurt naar www.cfmotobenelux.be

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws