Nieuws

Bijles van Troy Corser met The Race Academy op Assen

Meervoudig Superbike-wereldkampien Troy Corser is in Augustus weer in Assen om deelnemers aan The Race Academy de fijne kneepjes van het racen bij te brengen. Een driedaags evenement waar je zowel met je eigen motor, als met een van de BMW S1000RR’s van The Race Academy aan mee kunt doen.

De organisatie heeft een hele serie van deze Duitse kanonnen beschikbaar voor gebruik tijdens haar circuitdagen. Voor een dagje rijden op zo’n volbloed betaal je 279,- euro per dag. Ideaal dus om eens aan zo’n superbike te ruiken. Dat bedrag is overigens inclusief circuitbanden en montage, brandstof, verzekering van de motor bij schade (eigen risico € 4.000,-), vervanging van de remblokken, gebruik van monteurs en het transport van de S1000RR naar het circuit van dienst. Let wel: het inschrijfgeld voor de betreffende cursus (€ 399,-) komt nog bovenop dat huurbedrag.

Daarnaast heeft The Race Academy een BMW HP4 aan haar events toegevoegd. Iedereen die geïnteresseerd is in deze superbike, wordt van harte uitgenodigd even langs te komen tijdens het evenement. Voor potentiële kan zelfs een testsessie georganiseerd worden.

Zin om één, twee of drie dagen mee te rijden? Klik hier om je aan te melden.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.