Nieuws

Bijles van Troy Corser met The Race Academy op Assen

Meervoudig Superbike-wereldkampien Troy Corser is in Augustus weer in Assen om deelnemers aan The Race Academy de fijne kneepjes van het racen bij te brengen. Een driedaags evenement waar je zowel met je eigen motor, als met een van de BMW S1000RR’s van The Race Academy aan mee kunt doen.

De organisatie heeft een hele serie van deze Duitse kanonnen beschikbaar voor gebruik tijdens haar circuitdagen. Voor een dagje rijden op zo’n volbloed betaal je 279,- euro per dag. Ideaal dus om eens aan zo’n superbike te ruiken. Dat bedrag is overigens inclusief circuitbanden en montage, brandstof, verzekering van de motor bij schade (eigen risico € 4.000,-), vervanging van de remblokken, gebruik van monteurs en het transport van de S1000RR naar het circuit van dienst. Let wel: het inschrijfgeld voor de betreffende cursus (€ 399,-) komt nog bovenop dat huurbedrag.

Daarnaast heeft The Race Academy een BMW HP4 aan haar events toegevoegd. Iedereen die geïnteresseerd is in deze superbike, wordt van harte uitgenodigd even langs te komen tijdens het evenement. Voor potentiële kan zelfs een testsessie georganiseerd worden.

Zin om één, twee of drie dagen mee te rijden? Klik hier om je aan te melden.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws