Nieuws

Mail & Win: Rossi Fan-pakket

Afgelopen seizoen bewees eens temeer één ding: de populariteit van Rossi kent geen grenzen, de loyaliteit van zijn fans bijna ook niet. Een MotoGP zonder aanwezigheid van deze flamboyante Italiaan is bijna ondenkbaar, toen Rossi begin dit jaar voor twee jaar bijtekende bij Yamaha, zal er bij promotor Dorna dan ook ongetwijfeld een flesje champagne zijn ontkurkt. En natuurlijk vooral bij de fans, die in ieder geval nog tot eind 2018 van Il Dottore kunnen genieten. En zoals het hoort heeft Yamaha Racing een uitgebreide lijn aan fan-artikelen aan haar lievelingskind gewijd, zodat Rossi-adepten flink kunnen venten met hun voorliefde voor de Italiaanse coureur.
Naast onder meer een T-shirt, polo, sleutelhanger en trainingsjack omvat die lijn ook een cap (met 3D geborduurd 46-logo) en koffiemok. En laten wij van Yamaha (www.yamaha-motor.nl) van die laatste twee nu in totaal vier sets (t.w.v. € 44,75) mogen weggeven. Wat je moet doen om voor cap en koffiemok in aanmerking te komen? Stuur voor woensdag 31 augustus aanstaande een e-mail met je naam en adresgegevens (o.v.v. Rossi Fan-pakket) naar prijsvraag@motoplus.nl. Uit alle inzenders trekken wij dan vier winnaars, die de set t.z.t. opgestuurd krijgen.

Onderstaand de drie winnaars van onze Mail & Win-actie uit MotoPlus 14-2016 met als inzet het boek TT Assen – Alle remmen los!:
– Gerri Broek van Rijssen uit Dronten
– Peter Gevers uit Made
– Jan Wismans uit Uitgeest

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

iXS komt met airbag-vest

iXS komt met airbag-vest

1 mei, 2024

Om letsel aan torso en de ruggengraat te voorkomen, brengt iXS het airbag-vest Ipro 1.0 op de markt. Alles bij ...

Overig nieuws