Nieuws

Nieuwe update beschikbaar voor OnRoute motorkaart

De in 2010 geïntroduceerde OnRoute motorkaart is ondertussen alweer toe aan haar 5e versie. Dit gaat uiteraard gepaard met een flink aantal verbeteringen. Zo is de kaart van Waypoint nu nog uitgebreider en zijn er weer duizenden nieuwe en populaire motorroutes in verwerkt. Door een nieuw licentie-model is de prijs ook nog gunstiger geworden. 

Zo bevat versie 5 38.000 kilometer nieuw motornetwerk, ten opzichte van de vorige editie. Daarnaast is bijna 200.000 kilometer aan bestaand netwerk vernieuwd. De OnRoute Motorkaart V5 kost € 99,- voor West Europa en is geschikt voor alle Garmin GPS toestellen en de BMW navigator. Voor de bestaande gebruikers is er de mogelijkheid om een update aan te schaffen. Voor iedereen die de OnRoute Motorkaart na 1 januari 2019 heeft aangeschaft, is deze gratis. De Motorkaart voor deze datum aangeschaft? Dan kost de update € 29,- .

Sinds 2010 is de OnRoute motorkaart voor al meer dan 30.000 motorrijders onmisbaar geworden voor het vinden van de mooie motorweggetjes en het plannen van vakantietripjes. De OnRoute motorkaart wordt door WayPoint in samenwerking met RouteYou ontwikkeld. Het succes van de kaart ligt in de basis. Zo is de kaart opgebouwd met lokale kennis, waardoor ook de minder bekende wegen in de routes opgenomen worden. Daarnaast is het alleen met de OnRoute motorkaart mogelijk om stedelijke gebieden automatisch te vermijden.

Meer informatie: www.onroute.nl

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.