Mail en win!

Mail & Win: Combi Motors motorverzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje, zo luidt het gezegde. Daaraan is geen woord gelogen natuurlijk en wanneer het enkel bij blikschade blijft, is het leed nog wel te overzien. Althans wanneer je goed verzekerd bent, want schade en alle navolgende ellende is al vervelend genoeg, maar als het dan ook nog een pak geld kost.

Combi Motors Verzekeringen biedt motorverzekeringen in alle vormen en maten aan, zowel zakelijk al privé, en dat doet dat inmiddels al dertig jaar. Een jubileumjaar voor de Alphense verzekeringsspecialist dus, en dat zou jou zomaar een cadeautje kunnen opleveren. Combi Motors Verzekeringen biedt één van onze lezers namelijk een jaar lang een gratis motorzekering aan, tot een maximum premiebedrag van duizend euro*. Het enige wat je hoeft te doen om hiervoor in aanmerking te komen, is hieronder het deelnameformulier in te vullen (deelnemen kan tot en met 12 april). De winnaar word in Motoplus 8/2023 bekend gemaakt.

De winnaars van de Mail & Win-actie uit MotoPlus 4/2023, met als inzet een Cardo Packtalk Neo communicatiesysteem, is Nelly Nieuwenhuis uit Baak.

*De verzekering dient te worden afgesloten bij huisverzekeraar Quakel Assuradeuren. De verzekering heeft de duur van 1 jaar en daarna wordt er in overleg besloten hoe de verzekering wordt voortgezet. De verzekering heeft een maximale waarde van €1.000,-. De prijs is niet overdraagbaar of in te wisselen voor geld.

  Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
  Direct toegang aanvragen
  Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

  Gerelateerd nieuws

  KTM laat het beest groeien

  KTM laat het beest groeien

  29 november, 2023

  KTM’s Super Duke was al bepaald niet schraal bedeeld qua cc’s, maar de 2024-versie groeit ook nog eens een ...

  Overig nieuws