Nieuws

Zelf een Suzuki V-Strom 650 en 1000 testen?

Suzuki’s V-Strom 650 en 1000 zijn al jaren populaire smaakmakers binnen het gamma van de Japanse fabrikant. Geroemd om hun enorme veelzijdigheid, gemakkelijke omgangsvormen, ‘value for money’ en – zeker in het geval van de 650 – spaarzame brandstofverbruik doen beide avontuurlijke V-twins het ook jaren uitstekend in de vaderlandse verkooplijsten.

Wil jij het betere V-Strom-gevoel eens aan den lijve ervaren? Dat kan!

Op woensdag 16 mei organiseert MotoPlus in samenwerking met Suzuki-importeur B.V. Nimag een Suzuki V-Strom Lezerstest. We hebben op die dag de beschikking over zowel een aantal 650’s als 1.000’s, waarmee we met twintig MotoPlus-lezers een mooie testroute door de Achterhoek gaan rijden. Daarbij krijg je de gelegenheid om met beide modellen te rijden.

Interesse? Stuur dan voor 9 mei een e-mail naar mail@motoplus.nl o.v.v. Lezerstest Suzuki V-Strom. Vermeld bij je aanmelding in ieder geval de volgende zaken: volledige naam, adresgegevens, telefoonnummer, leeftijd, huidige motor en het dagdeel waarin je zou willen rijden (ochtend of middag). Stuur daarnaast een scan van je rijbewijs mee en geef een korte en bondige motivatie waarom juist jij een van de uitverkoren MotoPlus-lezers zou moeten zijn.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Honda-kloon van Cyclone

Honda-kloon van Cyclone

26 april, 2024

Zongshen dochteronderneming Cyclone heeft met de RC680 haar eerste supersportfiets gepresenteerd. Eerder deze maand ...

Overig nieuws