Nieuws

X-Lite Golden en Silver Edition

Nolan heeft haar full-face helmcollectie van X-Lite uitgebreid met 2 unieke designs voor de X-803 RS ultra carbon. De sportieve carbonhelm van de Italianen is vanaf nu naast de andere designs beschikbaar in de exclusieve Golden en Silver Edition: een uniek design met een gouden- of zilveren vizier.

Aan de helm zelf is niks veranderd. Het beschikt nog steeds over het Nolan Emergency Release Systeem (NERS), waardoor de wankussens van de helm in geval van nood makkelijk te verwijderen zijn. Ook is de het interieur van de helm volledig naar eigen wensen aan te passen. Met dank aan de aerodynamische spoiler en het geoptimaliseerde ventilatiesysteem is de helm naast het gebruik op straat ook geschikt voor het circuit. Daar kun je nu de blits maken met deze speciale edities. Beide helmen beschikken over een eigen design en worden geleverd met een gouden- of zilveren vizier.

Beide edities zijn beschikbaar in de maten 2XS t/m 2XL, en kosten €619,99. Meer info: www.hocoparts.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.