Nieuws

Win het aankoopbedrag van je motor terug tijdens MOTORbeurs Utrecht

MOTORbeurs Utrecht wil het motorseizoen dit jaar extra feestelijk aftrappen en heeft daarom een aantal fraaie prijzen beschikbaar gesteld. Zo maakt iedereen die tijdens de beurs een gebruikte motorfiets aanschaft, kans om het aankoopbedrag – tot maximaal 10.000 euro – terug te winnen.

Daarnaast wordt er onder alle deelnemers ook drie TomTom Rider 550’s en vijf keer een jaar all-risk motorverzekering t.w.v. maximaal €1.000,- verloot.

Martine Sterk, brandmanager MOTORbeurs Utrecht, over de winactie: “Om de verkoop van occasions op MOTORbeurs Utrecht te stimuleren hebben we deze unieke winactie bedacht. De dealers zijn enthousiast en vullen gezamenlijk meer dan 2.000 m2 met gebruikte motorfietsen. Er is dus ruime keuze en er zijn mooie prijzen te winnen. MOTORbeurs Utrecht is dé plaats om in 2020 een tweedehands motorfiets aan te schaffen”.

Ben je van plan een motor te kopen op MOTORbeurs Utrecht en heb je wel oren naar een van deze prijzen? Kijk dan op www.motorbeursutrecht.nl/winactie hoe je mee kunt doen en voor de volledige actievoorwaarden.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Pieterpadroute voor de motor

Pieterpadroute voor de motor

8 december, 2023

Het Pieterpad vierde in 2023 haar veertigjarig bestaan. De bijna 500 kilometer lange wandelroute tussen het ...

Overig nieuws